ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلییییی یعنی چی مثلن اصلن؟پز وسایلاتو ب بقیه بدی :/
من دوست ندارم این رسم رو ولی متاسفانه خانوادم دارن ومنم مامانم مجبور کرد که حتما باید تمام فامیلامون بیان ببینن
کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....
کانلا موافق حرفاشم جهیزیه فقط در حد وسایل ضروری باید باشه که فشاری به خانواده ادم نیاد همچنین عروسی و خرجاش که فشاری هم به خانواده داماد نیاد ...جهیزیه دیدنم کلاااا رد میکنم خیلی خیلی چیپ و مسخره اس که زنا رو دعوت کنی بیان ببیننن تو چقد قابلمه و کاسه بشقاب گرفتی 😐مگه ادم تنها وظیفه زندگیش حفاظت و پخت و پز و کارای خونه اس ؟که با افتخار نشون بده
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.