2777
2789
همونبدن  و اعصاب نمیمونه که..حالا عروس خالم دوتا بچه داره یکی از فامیلا بهش میگفت زن باید شیش ت ...

وااااای 😂😂😂😂😂شش تااااااا؟؟؟؟؟والا من که حوصله خودمم ندارم فقط یه دختر دارم اعصابمو له کرده نمیدونم چطور بعضی ها چندتا بچه دارن مثلا حتی بچه های خاله هام که دهه هفتادی هم هستن پشت هم بچه میارن دوتاسه تا چهارتا بچه دارن هرکدومشون  هروقت دورهم جمع میشیم من که سرسام میگیرم پامیشم فرارمیکنم

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....
وااااای 😂😂😂😂😂شش تااااااا؟؟؟؟؟والا من که حوصله خودمم ندارم فقط یه دختر دارم اعصابمو له کرده نمید ...

وای منم همینجوریم 😁تازه فقط زاییدن نیست که تامین  و تربیتم هست مثل قدیما نیست بچه تو کوچه بزرگ شه :))

دین من انسانیت اسـت 🍃🌞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم همینجوریم 😁تازه فقط زاییدن نیست که تامین  و تربیتم هست مثل قدیما نیست بچه تو کوچه بزرگ ...

بله کاملا قبول دارم حرفتو عزیزم

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792