2777
2789
وضع مال وکاریش عالیه 

آها پس  اینم پایان مثبتیه برا ترک اعتیادش انشاالله

به رفاهتون میرسه ؟ خرج میکنه واسه تو و بچه هاتون؟

تو میتونی .💪🎯 کافیه باورش داشته باشی🍀 بقیشم بسپار به خدای دانه های انار خودش برات میچینه زندگیتو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا بچه هام وخونه اره ولی برا من نه خیلی خسیسه

بچه هات چن سالشونه؟

بازم خوبه که با بچه ها خوب رفتار میکنه 

جای شکرش باقیه برا یه مادر مهم ترین چیز آسایش فرزندشه 

ولی خودتم یجوری کارتو درست میکنیم انشاالله 😊

ما همه پشتیتیم 😉😊

خدا بزرگه 

تو میتونی .💪🎯 کافیه باورش داشته باشی🍀 بقیشم بسپار به خدای دانه های انار خودش برات میچینه زندگیتو
فدات بشم بهم امید دادی بزرگه امسال میره پیش دبستانی دومی هم 4سالشه

قربونت عزیزم خوشحالم که یکم آروم شدی فداتشم

ببخشین دیشب خوابم برد یه دفعه😅

نه عزیزم این چ حرفیه کلا خوابم نبرد ازافکاری که توسرم بود

🌹❤

خب  به اینجا رسیدیم که مشکلت فقط شوهرت بود 

خدا رو شکر وضعشم خوبه . به بچه ها و خونه هم میرسه و خونواده هاتونم انسان های با شخصیت و بزرگی هستن . 

درسته ؟

🌹❤ خب  به اینجا رسیدیم که مشکلت فقط شوهرت بود  خدا رو شکر وضعشم خوبه . به بچه ها و خونه ...

اره ولی دیگه نمیتونم ازشون کمک بگیرم خیلی مشکلات میشه خیلی مثلا باباش بلدنیست صحبت کنه تا یه چیزی بشه شوهرمو میزنه شوهرم باهام بیشتر لج میکنه

اره ولی دیگه نمیتونم ازشون کمک بگیرم خیلی مشکلات میشه خیلی مثلا باباش بلدنیست صحبت کنه تا یه چیزی بش ...

خب پس باباش نمیتونه کاری کنه ولی بقیه فامیل بزرگای فامیل کسایی که باهش خوبن و...حتما میتونن کمک کنن 

خودتو تنها نکن عزیزم اونا هم وظیفشونه بهت کمک کنن

خب حالا از فامیلا که بگذریم اصلا چی شد که شوهرت بد شد؟ از اول که اعتیاد و دست بزن و بد دهنی نداشته .؟