2777
2789
عنوان

چقد امشب بد بود

199 بازدید | 16 پست

خیلی حوصلم سر رفته همه چی تکراریه برام خیلی ناراحتم  

دلم یه تفریح میخواد یه سرگرمی  

چقد کسلم امشب 

به شوهرم گفتم ببر بیرون دورم بده یکم هوا بخورم گفت خستم خیلی ناراحت شدم 

سرم داغه 

الانم رفت خوابید آقا چکارکنم شما بگین

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصلا خوابم نمیاد اون رفت تو اتاق من تو پزیراییم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
فعلا همین دور و بر بچرخ تا ی فکری بحالت کنیم😁

خخخخخخ

بچه ها من الان ۱۷ هفتم تا کی نمیتونم استخر برم

من اصلا خوابم نمیاد اون رفت تو اتاق من تو پزیراییم

فک کردم میگی من تو پریزم! 😂😂😂

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
همین نی نی سایت خوبه! 

از صبح تو نی نی سایتم اخه

بچه ها من الان ۱۷ هفتم تا کی نمیتونم استخر برم

می تونی بری! سنا بهترین ورزش برای بارداری! 

ولی به شرط اینکه ایتخر خصوصی داشته باشی ن استخر عمومی ک بحای اب عفونت و شاش توشه! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍