2777
2789

جاری منم با حسادت هاش شب عروسیم رو قشنگ کوفت کرد فقط بخاطر حسادت حتی خاهرم دید داره گریه میکنه فک کنین من نشستم و کاری بهش نداشتم اتفاقا همه چیز اون داره شوهر خوب و پولدار اما من فقط تنها چیزی ک در مقابلش دارم قیافه ام هست داشت گریه میکرد ینی در اون حد حسود بوده و هست همیشه هم میگم خدایا کاری ک شب عروسیم با من کرد و دروغ بزرگی ک راجب من ب همه گفتتو خودت ب هر نحوی شده حسابش رو برس  و یجوری فیلم بازی کرد ک همه حق رو ب اون دادن واقعا متاسفم برات کاربر اوا ۷۵ همیشه از ادامای حسود متنفر بودم و هستم ادمای امثال توو  جاری من هیچوقت نمیتونین بهتر از خودتون ببینین و صد البته ارامش رو نمیبینین  این کارو نکن ک بخای عروسی اون بدبخت رو بهش کوفت کنی کاملا واضحه ک از تو سرتره ک داری از حسودی خودتا داغون میکنی واقعا از ته قلبم برا همه اونایی ک حسودی میکنن متاسفم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

چیکار کرد جاریت؟ 

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا موافقم آدم حسود عمرش کوتاهه

دقیقا 

جاری من مشکل اعصاب داره و قلبش درد میکنه 

بس ک حسود هست 

خدا خودش میدونه چ خونه وزندگی و داره ک اصلا اصلا با وضع مالی ما قابل مقایسه نیس ولی بخدا ذره ای حسودی نکردم بهش 

اما این بیشعور دست از سر من بر نمیداره 

با این ک از من بزرگتره ولی مغزش قد نخوده

حسادت مثل خودکشی میمونه

من فقط به زنهای مشهور دنیا حسادت میکنم البته غبطه میخورم

زنان رییس جمهور

اقتصاد دانها

روسای شرکت

بازیگرا

ورزشکارهای زن

و ....

وگرنه اهل حسادت نیستم

چون آدم بلند پروازی هستم دوست دارم به رتبه و مقام بالایی برسم

طرف رفته یک خانه بزرگ خریده نو,ساز 

همه رفتند دیدنش کادو هم بردند 

بعد مریض شده به همه گفته چشم خوردم,  اومدیم خانه جدید مردم پشت سر هم اومدند دیدنم چشم زدند من را, 

این توهمات چیه آخه 

هر کسی هم رفته خانه شان بهش گفته اینجا را دوست ندارم 

دلم برای خانه کوچک قبلی تنگ شده

گفتم دوست نداری برگرد همانجا

میگه برای آینده بچه ها اومدیم

این حجم از توهم و دروغ از کجا میاد

چیکار کرد جاریت؟ 

نمیتونم کامل بگم میترسم کسی بشناسه اینجا 

دروغ خیلی بزرگی رو با اشک و اه گریه ب مادرشوهرم و فامیل همسرم گفت فامیل ها بدون خدافظی رفتن و مادرشوهرم بقیه اخم و ی عکس هم با ما ننداختن 

خدا ازش نگذره