2777
2789
عنوان

عنبر نسا برای قارچ خوبه یا باکتری؟؟

6865 بازدید | 29 پست

بچه ها من عفونت مکرر  قارچ دارم تا یه ماه لاکتوفم رو میخورم.. لاکتوفم فقط ضد قارچه 

اما میخوام بدونم این عنبر نسا برای عفونت قارچه یا باکتری؟؟

خیلیا میگن ما عفونت پنیریمون خوب شده یکی میگه باکتری بوده خوب شده

من گیجم نمیدونم دیگ

بعد اینک چقدر باید دودش بدم من ی بار کمتر از پنج دقیقه دودش دادم ی چیزایی ازم ریخت بیرون اما هنوزم ترشح دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاحالا عفونت نگرفتم همیشه قارچ بوده با عنبرنسا هم خوب شدع ولی بوش خیلی بده کل خونه بوی بدی گرفته بود دیگه استفاده نکردم ی قرص هس هر سه روز یکی اونو میخورم خیلی عالیه

همسرم دلیل من است. 💜🌱

واهههه یعنی چی؟ مگر عفونت اینقدرم شدید میشه که اینطوری دفع بشه خوب بچه جان پاشو برو دکتر این چه کاریه، دود چیه آخه مگر دود میره داخل؟! 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
من تاحالا عفونت نگرفتم همیشه قارچ بوده با عنبرنسا هم خوب شدع ولی بوش خیلی بده کل خونه بوی بدی گرفته ...

قارچ هم یه نوع عفونته دیگ عزیزمم 

بوش بد نیست بوی روستا میده ولی میمونه بوش :) 

واهههه یعنی چی؟ مگر عفونت اینقدرم شدید میشه که اینطوری دفع بشه خوب بچه جان پاشو برو دکتر این چه کاری ...

خیلیا جواب گرفتن در ضمن دکتر بهم گفت دارو روت جوابی نداره از بس انتی بیوتیک بهم دادن عفونتم مکرر شده بخاطر مصرف انتی بیوتیکهای تجویز شده... 

دکتر هم رفتم تو تایپیک نوشتم فقط لاکتوفم داده ک ضد قارچه من میخوام اون مقدار ترشحاتی ک هنوز دارم برطرف شه 

من هر وقت دود دادم واسم تاثیری نداشته.البته نمیدونم عفونت دارم یا نه.ولی خب چیزی ازم خارج نشد

شاید باید اول بری چکاب بعد بسته ب مقدار عفونتت بدونی چقدر و چند بار دود بدی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 16 دقیقه پیش
2791
2779
2792