97mamansana مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 898 عنوان خانوماکیامنجمدکردن.... 114 بازدید | 13 پست کیازخم دهانه رحم داشتن ومنجمدکردن .من 6ماه بعدزایمانم انجام دادم امادیگه نرفتم معاینه شم بعدازدوماه الان ی ترشحات سفیدبدون بو و بدون رنگ دارم دکترگفت تخمک گذاریه اما ی مدت قط شدبازم شروشده چیکارکنم بنظرتون راهنمایی لطفا برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘 1398/05/15 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمےخوام عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1528 من سوزوندم فیریز نکردم دوستمم سوزوند دکترمو جفتمون یہ نفر بود گفت دیگہ بر نمےگردہ خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
mehrsamamirhosein عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1190 من فيريد كردم اولاي عروسيم خيلي تند تند عفونت ميگرفتم يعني هر ١٥روز يك ماه اخر دكترم پيشنهاد فريز داد انجام دادم ديگه خوب خوب شدم منو پسرام
mehrsamamirhosein عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1190 من فيريد كردم اولاي عروسيم خيلي تند تند عفونت ميگرفتم يعني هر ١٥روز يك ماه اخر دكترم پ ... فريز منو پسرام
97mamansana مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 898 من سوزوندم فیریز نکردم دوستمم سوزوند دکترمو جفتمون یہ نفر بود گفت دیگہ بر نمےگردہ بعدش دیگه نرفتین معاینه کنه؟ برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘
97mamansana مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 898 من فيريد كردم اولاي عروسيم خيلي تند تند عفونت ميگرفتم يعني هر ١٥روز يك ماه اخر دكترم پ ... زخم داشتی؟ برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘
نمےخوام عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1528 یکے دوبار رفتم گفت حلہ رحمت وضعیتت خوبہ خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
97mamansana مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 898 من سوزوندم فیریز نکردم دوستمم سوزوند دکترمو جفتمون یہ نفر بود گفت دیگہ بر نمےگردہ سوزوندن منظورت همونه ک ی دستگاه میذارن داخل واژنت و احساس میکنی یخ زدی درسته؟ برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘
نمےخوام عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1528 زخم داشتی؟ بلہ زخم داشتن صد دردصد خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
نمےخوام عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1528 سوزوندن منظورت همونه ک ی دستگاه میذارن داخل واژنت و احساس میکنی یخ زدی درسته؟ نہ اون فیریز کردنہ ببین گلم زخم دوتا درمان دارہ یا میسوزونن یا فیریز مےکنن میدونے کہ چجوریہ زخم ۔خب حالا مےیان اونسلول ھارو مےسوزونن من دستگاشو انقدر استرس داشتم دقیق نگا نکردم اما اون چیزے کہ مےیاد سمت بدنت عینہ میل بافتینہ و بافت ھاے زخم رو میسوزونہ دود مےزنہ بیرون تا حدودے دوستم مےگفت کباب درست مےکرد دکتر گفت عب ندارہ مالہ منم اونجور بود😂 خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
97mamansana مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 898 نہ اون فیریز کردنہ ببین گلم زخم دوتا درمان دارہ یا میسوزونن یا فیریز مےکنن میدونے کہ چجوریہ زخم ۔خب ... اهان نه من فریز بود یاهمون منجمد چون راحتتروسریع تربود یایخ میسوزوندش😢😢😢 برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘
نمےخوام عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1528 اهان نه من فریز بود یاهمون منجمد چون راحتتروسریع تربود یایخ میسوزوندش😢😢😢 دکتر من گفت چون ما ھنوز باردار نشدیم فریز خوب نیست خودش گفت میسوزونم ماام گفتیم باشہ 😂 خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
97mamansana مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 898 دکتر من گفت چون ما ھنوز باردار نشدیم فریز خوب نیست خودش گفت میسوزونم ماام گفتیم باشہ 😂 اهان پس درسته من بعداززایمانم رفتم دکترگفت باردارنیستی یاقصدنداری گفتم نه ... برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘