2777
2789
عنوان

مامانا کمک..

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 33 پست
عزيزم تبشو با پاشويه كنترل كن خونه خنك باشه لباس نازك تنش كن هيچي روش ننداز

پاشویه گریه میکنه نمیزاره اما بقیه موارد رو رعایت کردم

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.
عزیزم . خدا ببخشه بهت . اگه اجبار نبود به هیچ وجه واکسن نمیزدم .کلا مخالفشم.

فدات شم.خدا نی نی شما رو حفظ کنه.

منم دوس ندارم.خیلی اذیت شدیم سر واکسنهاش.هرسری میزدیم سه شبانه روز زندگیم تعطیل میشد میچسبیدم بهش.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز سرد بزار فردا گرم  حتما این کارو کن من تجربه نداشتم انجام ندادم بچم خیلی اذیت شد خیلی گ ...

آره.منم ۴ ماهگی خوب نذاشتم جاش سفت و قرمز شده بود تا یک هفته اذیتش کرد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
من سر پسرم تا صبح نخوابیدم.اینقدر تبش بالا بود یکسره پاشویش میکردم.تا دستمال نمدار میزدم به پاش گریه ...

دعاکن نی نی منم زودی خوب شه تمام دارایه منه

سوء تفاهم شد. من ارسباران رو فقط تو عکس دیدم . و خیلی زیباست . شما هم در قلب منید هم وطن ❤❤❤❤

فکر کردم مال اونجایی😢من عاشقشم.اونجا بدنیااومدم تا ۸ سالگی تو اون بهشت بودم.به شوهرم گفتم توروخدا وقتی مردم منو ببر تو خاک اونجا دفنم کن.

همه جای ایران سرای من است.❤

آره.منم ۴ ماهگی خوب نذاشتم جاش سفت و قرمز شده بود تا یک هفته اذیتش کرد.

انقدر بعدش عذاب وجدان داشتم 😖

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
پاشویه نمیزاره

پس تند تند  ببر با آب ولرم دستتو خیس کن بکش  رو دست و پاش.خنک میشه.

انقدر بعدش عذاب وجدان داشتم 😖

آره.منم😢

[QUOTE=99946291]پاشویه گریه میکنه نمیزاره اما بقیه موارد رو رعایت کردم[/QUOTE]

خوب يه دستمال تو آب ولرم نمدار كن بكش كف پاش و كشاله رونش و رو شكمش عزيزم امشبو فرداصبح يكم اذيته از ظهر بهتر ميشه فقط هوشيار باش بالا سرش اگرم خوابيدي گوشيتو آلارم بزار هي چكش كن

یه روز خوب میاد

دعاکن نی نی منم زودی خوب شه تمام دارایه منه

عزیزدلم ان شاءالله زود خوب میشه

ولی حسی که بعد خوب شدنش داری خیلی خوبه.اینکه میبینی پاره تنت داره بزرگ میشه خیلی خوبه.

یه جورایی این شب بیدار موندنه هم حس خوبی داره.

حس مادر بودن

حس نزدیکی به خدا

بعد وقتی عزیزت خوب میشه  و تو صبوری کرده بودی،حس میکنه از یه امتحان خدا سربلند بیرون اومدی هم خیلی قشنگه

به این فکر کن که خدا رو شکر تبش از مریضی نیست.

الهی عاقبت به خیر بشه

تنها کافیست ❣۳۱۳❣مادر تصمیم بگیرند ، آنروز نزدیک است که یاران امام زمان(عج) تربیت یابند🌷
[QUOTE= 99946291 ]پاشویه گریه میکنه نمیزاره اما بقیه موارد رو رعایت کردم[/QUOTE] خوب يه دستما ...

چشم خانوم همین کارومیکنم حتما مرسی