2777
2789
عنوان

مامانا کمک..

158 بازدید | 33 پست

دخترم امروز واکسن دوماهگیشو زده قطره استامینوفن هم هر ۴ساعت بهش میدم حالا تب داره وچندساعته اصلا خواب نداره چیکارکنم؟؟؟

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم طبیعیه و فقط باید صبور باشی.ان شاءالله تا صبح قطع میشه

فقط امشب رو یا نخواب یا شیفتی با کسی بخواب یا هر ۱ ساعت ساعت زنگ بذار تا بیدار بشی و تبش رو چک کنی تا بالا نره

تنها کافیست ❣۳۱۳❣مادر تصمیم بگیرند ، آنروز نزدیک است که یاران امام زمان(عج) تربیت یابند🌷

پاشویه کن با آب نمک.اگه پایین نیومد شیاف بزن.زود میاره پایین.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
گفتن فردابزارم

امروز سرد بزار فردا گرم 

حتما این کارو کن

من تجربه نداشتم انجام ندادم بچم خیلی اذیت شد خیلی گریه  کرد

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

من سر پسرم تا صبح نخوابیدم.اینقدر تبش بالا بود یکسره پاشویش میکردم.تا دستمال نمدار میزدم به پاش گریه میکرد.ولی الحمدلله صبحش خوب شد

تنها کافیست ❣۳۱۳❣مادر تصمیم بگیرند ، آنروز نزدیک است که یاران امام زمان(عج) تربیت یابند🌷
با دیدن این تاپیک ها اصلا نمیخوام دخترمو ببرم واکسن بزنن .

مجبوری ببری🤕آخیش دلت بسوزه واکسنهای پسر من تموم شده.🙃😉😎

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
عزیزم طبیعیه و فقط باید صبور باشی.ان شاءالله تا صبح قطع میشه فقط امشب رو یا نخواب یا شیفتی با کسی ب ...

ممنونم چشم حتما

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.
با دیدن این تاپیک ها اصلا نمیخوام دخترمو ببرم واکسن بزنن .

واااای اسمتو الان خوندم.بیا بذارمت تو قلبم همشهری❤❤❤❤