2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 36 پست
نگو خوشبحالم 😭😭😭 تاپیک خاطرات بارداری و زایمانمو بخون ...... من یه بچه ۴ ماهه رو دستام بردم قبرست ...

۴ماهه که به دنیا اومده بود؟ یا توی شکمت بود؟

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
نگو خوشبحالم 😭😭😭 تاپیک خاطرات بارداری و زایمانمو بخون ...... من یه بچه ۴ ماهه رو دستام بردم قبرست ...

الهی بمیرم خواهر‌.شکر خدا که عوضش رو خدا بهت هدیه داده

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ماهه که به دنیا اومده بود؟ یا توی شکمت بود؟

توی شکمم. بعد از ۳ سال درد آندومتریوز لعنتی با کلی انرژی مثبت و قانون جذب باردار شدم که پرکشید. داستانش توی تاپیکم هست

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
الهی بمیرم خواهر‌.شکر خدا که عوضش رو خدا بهت هدیه داده

خدانکنه عزیزم . واقعا خداروشکر به حرمت اسم امام حسین که توی محرم این بچه رو بهم بخشید اسمشو گذاشتم حسین 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
خدانکنه عزیزم . واقعا خداروشکر به حرمت اسم امام حسین که توی محرم این بچه رو بهم بخشید اسمشو گذاشتم ح ...

انشالله امام حسین همیشه نگهدار آقا حسینتون باشه گلم

انشالله امام حسین همیشه نگهدار آقا حسینتون باشه گلم

ممنونم عزیزدلم . ان شاالله شمام به زودی زود باردار بشی گلم