2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 36 پست
والا من ي دفتر برداشتم هر روز هرچيزي ميخام مينويسم اخرشم ميگم خدايا سپاسگذارم يعني اونارو داشته فرض ...

چه عالی خداروشکر انشالله همشون برآورده بشن دوست مهربون من

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری یاد گرفتی قانونشو

فقط قدرت تفکر و تخیلت باید زیاد باشه

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
چه جوری خواهش میکنم راهنمایی کنید.واسه باردار شدن هم میخوام جذب کنم اگه میشه لطفا راهنماییم کنید

بهش فکر کن . منم سه سال دنبال بارداری بودم . براش لباس خریدم باور داشتم لباسش که بیاد خودشم میاد . الان فسقلی بغلمه با همین باور 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
چه عالی خداروشکر انشالله همشون برآورده بشن دوست مهربون من

مرسي عزيزم شماهم همين کارو انجام بدين تو فاميل خيليا انجان دادن انشالا ک جواب بده براتون

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
والا من ي دفتر برداشتم هر روز هرچيزي ميخام مينويسم اخرشم ميگم خدايا سپاسگذارم يعني اونارو داشته فرض ...

از کی یاد گرفتی

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       
لینکشو میدین ندارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2265734/میخایم-با-قانون-جذب-باردار-بشیم-هورررررررا

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
بهش فکر کن . منم سه سال دنبال بارداری بودم . براش لباس خریدم باور داشتم لباسش که بیاد خودشم میاد . ا ...

الهیییی خوشبحالت سلامت باشه انشالله

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
از کی یاد گرفتی

عمم تو ي گروه واتساپ بود ک خانوما همش درمورد اين قانون صحبت ميکردن و اهنگ شاد ميفرستادن و نمدونم اونايي ک با قانون جذب يچيزي رو بدست اورده بودن ميومدن ميگفتن براي منم اسکرين گرفت فرستاد

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
مرسي عزيزم شماهم همين کارو انجام بدين تو فاميل خيليا انجان دادن انشالا ک جواب بده براتون

ممنونم گلم انشالله حتما انجام میدم 

الهیییی خوشبحالت سلامت باشه انشالله

نگو خوشبحالم 😭😭😭 تاپیک خاطرات بارداری و زایمانمو بخون ...... من یه بچه ۴ ماهه رو دستام بردم قبرستون دفن کردم من تاوان دادم واسه داشتنش