2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام شما تو تاپیکهای سال پیشتون در مورد افتیمون سوال کردید و یکی از کاربرا شماره یه دکتر طب سنتی رو بهتون داد شمارش رو هنوز دارید؟تماس گرفتید نتیجه داشت؟

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
سلام شما تو تاپیکهای سال پیشتون در مورد افتیمون سوال کردید و یکی از کاربرا شماره یه دکتر طب سنتی رو ...

ن عزیزم یادم نیست دیگه راجع به این دارو هم تحقیق نکردم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...

سلام دوست عزیز،

سیتالپرlم اعتیاد آور نیست. سیتالپرlم قرصِ کم عارضه و بسیار پر مصرفه. از هر ۴ آمریکایی یک نفر از این قرص استفاده می‌کنه (اینجا اسمش Celexa هست)

سیتالپرlم برای افسردگی، اضطراب یا وسواس تجویز می‌شه.. دکترِ من در کانادا برای من سیتالپرم ۲۰ میلیگرم روزانهٔ تجویز کرده که باید هر روز تا آخر عمر بخورم. هیچ عارضهٔ بخصوصی نداره این قرص و کاملا امن هست برای اکثر بزرگسالان. تنها عارضه شایع کم شدن میل جنسی هست، که دکتر دارو رو عوض می‌کنه در صورت نیاز.

A.Khakpour
سلام دوست عزیز، سیتالپرlم اعتیاد آور نیست. سیتالپرlم قرصِ کم عارضه و بسیار پر مصرفه. از هر ۴ آمریکا ...

سلام علیکم تاثیرشا دیدین؟ اسمش شرکت سازندش چیه؟ از شما سیتالوپرام هگزال؟ از من اس سیتالوپرام این بهتره یا هگزال؟ 

سلام دوست عزیز، سیتالپرlم اعتیاد آور نیست. سیتالپرlم قرصِ کم عارضه و بسیار پر مصرفه. از هر ۴ آمریکا ...

ببخشید از الپرازولام و پرانول و کلریازپوکساید اطلاعاتی دارین بهم بدین؟ 

سلام علیکم تاثیرشا دیدین؟ اسمش شرکت سازندش چیه؟ از شما سیتالوپرام هگزال؟ از من اس سیتالوپرام این بهت ...

سلام دوست عزیز،

بله، اثر داشت برای من. هرچند ممکن تا ۲ - ۳ ماه طول بکشه تا اثر کنه، برای من بعد ۲ هفته اثر کرد. من همش اضطراب داشتم ولی الان نسبتا آروم و ریلکس هستم. برای من اول با ۵ میللیگرم شروع شد، الان روزی ۲۰ میلیگرم میخورم. Es-Citalopram سازنده TEVA PHARMAS USA  (فکر نکنم تو ایران باشه، ولی فرقی نداره سازنده، فقط ایرنیشو نگیر چون گچِ فقط و هیچ اثری نداره). 

A.Khakpour
ببخشید از الپرازولام و پرانول و کلریازپوکساید اطلاعاتی دارین بهم بدین؟ 

سلام دوست عزیز،

پرانول (یا همون پروپرانولول) برای فشارِ خون و تپش قلب تجویز میشه. من چون همراه با اضطراب یکم تپش قلب می گرفتم و فشار خونم بالا بود، کنار سیتlلپرام دکتر برام پرانول ۲۰ میلیگرم (۳ بlر در روز) تجویز کرده بود. پرانول یکم ممکنo باعث خستگی و کسالت بشه برای بعضی ها.

A.Khakpour
سلام دوست عزیز، بله، اثر داشت برای من. هرچند ممکن تا ۲ - ۳ ماه طول بکشه تا اثر کنه، برای من بعد ۲ ه ...

سلام اخه خارجی گیر نمیاد

سلام دوست عزیز، پرانول (یا همون پروپرانولول) برای فشارِ خون و تپش قلب تجویز میشه. من چون همراه با ا ...

شما اصالتا ایرانی هستین و خارج زندگی میکنید؟ علت مهاجرت؟