سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15143 عنوان لباس 77 بازدید | 13 پست دوستان من لباسهام یه هفته ای کهنه میشه مانتو میخرم دو روز میپوشم انگار چند ماهه پوشیدم شما چه کار میکنی خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم 1398/05/14 | 21:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلاتییییییییییییییی عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 12713 عزیزم شاید جنس با کیفیت نمیگیرییا مرتب با پودر لباسشویی نامناسب میشوری میشه برای حاجتم که اینده و زندگیم رو تغییر میده از ته دل دعا کنید و صلوات بفرستید...
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15143 پول بیشتر بده جنس بهتر بخر نمیدونم هر جنسی میخرم اینطور میشه هفته پیش مانتو خریدم دو روز بعد صندلی پاره کرد تو کلاس خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15143 شاید جنس خوب نمیخری🤔 ماه قبل هم دویست و پنجاه دادم مانتو جلو باز خریدم اونقد کهنه شده نگو البته من شاغل هستم تدریس میکنم لباسهام تو کلاس خراب میشه خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15143 عزیزم شاید جنس با کیفیت نمیگیری یا مرتب با پودر لباسشویی نامناسب میشوری از جنس زیاد سردرنمیارم خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15143 عزیزم شاید جنس با کیفیت نمیگیری یا مرتب با پودر لباسشویی نامناسب میشوری با آب گرم میشورم خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
هستی۰۰۰۰۰۰۰ عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 9891 ماه قبل هم دویست و پنجاه دادم مانتو جلو باز خریدم اونقد کهنه شده نگو البته من شاغل هستم تدریس میکنم ... عجیبه من معلم دیدم که سه سال هم ی مانتو پوشیده
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15143 عجیبه من معلم دیدم که سه سال هم ی مانتو پوشیده چه خوب خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15143 عزیزم باید با اب سرد بشوری😐 میسی گلم باشه از این به بعد با آب سرد میشورم خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
هستی۰۰۰۰۰۰۰ عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 9891 میسی گلم باشه از این به بعد با آب سرد میشورم ی مدت هم با دست بشور شاید با ماشین میشوری اینجوری البته من خودم با ماشین میشورم کهنه نمیشن
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15143 ی مدت هم با دست بشور شاید با ماشین میشوری اینجوری البته من خودم با ماشین میشورم کهنه نمیشن میسی عزیزم باشه خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم