2777
2789
عنوان

میشه امشب یا دل هاتون....

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 31 پست

منم واست دعا کردم و صلوات فرستادم عزیزم 

خیلی محتاج دعام

گاهی قوی ترین آدم ها هنگام صبح ؛                   همان هایی هستند که تمام شب را گریه کرده اند💜       لطفا برای برآورده شدن حاجتم ؛                        صلوات بفرستین ؛ حتی یه دونه💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا برام منم دعا کنید ب زودی شوهر کنم وهرکی ب صلاحمه بیاد خواستگاریم اسی انشالله حاجت روا شی بر ...

هول شوهر نداشته باش ، ضرر میکنی

از آنجا که یک آقا هستم ، دارم بهت میگم

آقا هستم وَ میخواهم بیشتر بدانم. به نظرم نی نی سایت جایست برای گفتگو ، دانستن و آموزش.    

ایشاالا خدا کمک کنه همتونو همه اونایی که حاجت دارن 

منم دعا کنین خیلی دلم گرفته هس چهار ساله پشت کنکورم نتیجه ها این هفته میاد خدا کنم خدا دلش رحم بیاد قبولم کنه

دعا کنید برام خواهش🙏

ایشاالا خدا کمک کنه همتونو همه اونایی که حاجت دارن  منم دعا کنین خیلی دلم گرفته هس چهار ساله پ ...

یا الله

انشالله

❤❤❤❤❤❤❤❤

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
هول شوهر نداشته باش ، ضرر میکنی از آنجا که یک آقا هستم ، دارم بهت میگم

خخخخخخ😂😂😂😂

اگ بگم سنم چنده باورت نمیشه میگی واقعا هولی😂😂

اما بخدا مجبورم یه شرایطی پیش اومده ک اگ خدا صلاح بدونه باید ازدواج کنم

جای من نیستی لطفا قضاوت نکن😊

اگ راضی هستید بادلای پاکتون برا حفظ ابروم یدونه صلوات بفرستید😘😍وا من گذاشتم Ana joon چطور اون b سیو شده😄😂

♥️♥️♥️

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
خخخخخخ😂😂😂😂 اگ بگم سنم چنده باورت نمیشه میگی واقعا هولی😂😂 اما بخدا مجبورم یه شرایطی پیش اومده ...

قضاوت نکردم

اما موردهای زیادی از خانم ها و آقایان دیدم که چون برای ازدواج (به اصلاح خودمونی) هول بودند ، در نهایت با فردی که هیچکدام از معیارهای آنها را نداشت ، ازدواج کردند و در اخر ، خیلی زود ، طلاق گرفتند

و یک مسئله دیگه

اگر مایل هستی بیا در مورد ازدواج با هم گفتگو کنیم ، اگر معیار های هم دیگر را داشتیم ، خودم میام خواستگاریت

آقا هستم وَ میخواهم بیشتر بدانم. به نظرم نی نی سایت جایست برای گفتگو ، دانستن و آموزش.    
قضاوت نکردم اما موردهای زیادی از خانم ها و آقایان دیدم که چون برای ازدواج (به اصلاح خودمونی) هول ...

واقعانم ک.... گفتم شوهر

اما ن اینک بیام تو سایت دنبال شوهر😕😕😕😏😏😏

اگ راضی هستید بادلای پاکتون برا حفظ ابروم یدونه صلوات بفرستید😘😍وا من گذاشتم Ana joon چطور اون b سیو شده😄😂
واقعانم ک.... گفتم شوهر اما ن اینک بیام تو سایت دنبال شوهر😕😕😕😏😏😏

به هر حال من حرفم رو جدی گفتم.....

در  کشور اسپانیا بیش از 60 درصد از مردم ، از طریق فضای مجازی با هم اشنا میشن و ازدواج میکنن

این کار

نه منع قانونی داره

نه منع اخلاقی 

و نه منع مذهبی

دیگه خود دانی دختر خانم عزیز

به هر حال من حرفم رو جدی گفتم..... در  کشور اسپانیا بیش از 60 درصد از مردم ، از طریق فضای م ...

خدا شفات بده😂😂😂😂😂😂