2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 70 پست

خوشگلا بتادین واسه چیه پس؟؟؟؟؟🙄🧐🤨

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای ضدعفونی کردن اطراف بدنت و بانداژهاست 

خیلی استرس دارم

انقدر زن داداشمو همکارم در مورد دردش صحبت کردن از وقتی رفتم برام نوبت زدن استرس داره روانیم میکنه🥵

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
خب بیهوش بودی قربونت 🤣🤪

من دو سال انداختن این عکسو هی ب تاخیر مینداختم دکترا دعوام میکردن از بس ک میترسیدم میدونستم اگه میرفتم بدون بیهوشی قطعا سکته رو کردم خدا خیرشون بده نیم ساعت بیهوش بودم هیچییییی حس نکردم حتی بعدش 

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱
من دو سال انداختن این عکسو هی ب تاخیر مینداختم دکترا دعوام میکردن از بس ک میترسیدم میدونستم اگه میرف ...

عزیزم💋❤️

ان شاالله بارداری خوبی داشته باشی 

و نی نی صحیح و سالم باشه💋💋🥰🥰

آها ،منوشوهرم هردواونجا تحت نظریم دکترش واقعا حرفه ایه ولی دکترزنان بنظرم زیاد خبره نیست هی خدااا یک ...

دکتر شهلا اسرافیلی نمین فوق تخصص زنان و فلوشیپ نازایی از آلمان داره؛ خیلی حرفه ایه و از تمام نقاط ایران پیشش میان؛ سعادت آباد مطبشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792