ضُحا۶۷ مدیر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1461 عنوان عکس رنگی رحم | مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 70 پست سلام خوشگلا🥰❤️من امروز رفتم برای عکس رنگی نوبت گرفتمکلی دارو بتادین و گاز استریل و آمپول برام تجویز کردخیییییییلی میترسمکسی تجربه داره از این عکس لعنتی؟؟؟😣 خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍 1398/05/14 | 20:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ضُحا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1461 خوشگلا بتادین واسه چیه پس؟؟؟؟؟🙄🧐🤨 خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
25banooooo عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 1480 ممنون گلم ،تهران خیلی دکترایه خوبی هست من اینجا خونه دارم اونجابرام خیلی سخت میشه اره خیلی سخته من تنها دکتری که میشناسم همینه
25banooooo عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 1480 خوشگلا بتادین واسه چیه پس؟؟؟؟؟🙄🧐🤨 برای ضدعفونی کردن اطراف بدنت و بانداژهاست
ضُحا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1461 برای ضدعفونی کردن اطراف بدنت و بانداژهاست خیلی استرس دارمانقدر زن داداشمو همکارم در مورد دردش صحبت کردن از وقتی رفتم برام نوبت زدن استرس داره روانیم میکنه🥵 خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
بهااااااااااااار عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 8160 وای از استرسش نگو که دارم میمیرم نه بابا نترس منم شش هفت ماهی میشه رفتم ولی همش میگم کاش دوسال پیش دکتر مینوشت عکس رنگی
arefeh_343 عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 967 کجا انداختید عزیزم؟ پرتو طب ازما توی قم خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱
arefeh_343 عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 967 خب بیهوش بودی قربونت 🤣🤪 من دو سال انداختن این عکسو هی ب تاخیر مینداختم دکترا دعوام میکردن از بس ک میترسیدم میدونستم اگه میرفتم بدون بیهوشی قطعا سکته رو کردم خدا خیرشون بده نیم ساعت بیهوش بودم هیچییییی حس نکردم حتی بعدش خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱
ضُحا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1461 من دو سال انداختن این عکسو هی ب تاخیر مینداختم دکترا دعوام میکردن از بس ک میترسیدم میدونستم اگه میرف ... عزیزم💋❤️ان شاالله بارداری خوبی داشته باشی و نی نی صحیح و سالم باشه💋💋🥰🥰 خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
نیلوفرانه۲ عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 5331 آها ،منوشوهرم هردواونجا تحت نظریم دکترش واقعا حرفه ایه ولی دکترزنان بنظرم زیاد خبره نیست هی خدااا یک ... دکتر شهلا اسرافیلی نمین فوق تخصص زنان و فلوشیپ نازایی از آلمان داره؛ خیلی حرفه ایه و از تمام نقاط ایران پیشش میان؛ سعادت آباد مطبشه
خمیازه عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 6605 دکتر شهلا اسرافیلی نمین فوق تخصص زنان و فلوشیپ نازایی از آلمان داره؛ خیلی حرفه ایه و از تمام نقاط ای ... عزیزم همون توابن سیناهست؟آخه اصلا امکان رفتن مطب ندارم
نیلوفرانه۲ عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 5331 عزیزم همون توابن سیناهست؟آخه اصلا امکان رفتن مطب ندارم نه عزیزم تو بیمارستان عرفان هستش روزای فرد