2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 70 پست

خوشگلا بتادین واسه چیه پس؟؟؟؟؟🙄🧐🤨

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برای ضدعفونی کردن اطراف بدنت و بانداژهاست 

خیلی استرس دارم

انقدر زن داداشمو همکارم در مورد دردش صحبت کردن از وقتی رفتم برام نوبت زدن استرس داره روانیم میکنه🥵

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
خب بیهوش بودی قربونت 🤣🤪

من دو سال انداختن این عکسو هی ب تاخیر مینداختم دکترا دعوام میکردن از بس ک میترسیدم میدونستم اگه میرفتم بدون بیهوشی قطعا سکته رو کردم خدا خیرشون بده نیم ساعت بیهوش بودم هیچییییی حس نکردم حتی بعدش 

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱
من دو سال انداختن این عکسو هی ب تاخیر مینداختم دکترا دعوام میکردن از بس ک میترسیدم میدونستم اگه میرف ...

عزیزم💋❤️

ان شاالله بارداری خوبی داشته باشی 

و نی نی صحیح و سالم باشه💋💋🥰🥰

آها ،منوشوهرم هردواونجا تحت نظریم دکترش واقعا حرفه ایه ولی دکترزنان بنظرم زیاد خبره نیست هی خدااا یک ...

دکتر شهلا اسرافیلی نمین فوق تخصص زنان و فلوشیپ نازایی از آلمان داره؛ خیلی حرفه ایه و از تمام نقاط ایران پیشش میان؛ سعادت آباد مطبشه