2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 70 پست
ایشالله که باز شده باشه ؛ من دارم دوره آی پی افمو انجام میدم 

دکتر به منم گفت اگه با دارو باردار نشدی ای وی اف انجام بده...که شوهرم مخالفه...هرچند کلا نمیخواد بچه دار بشیم ولی با اصرار من قبول کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتتو تلف نکن اگه هزینشو داری حتما آی وی اف کن

نمیتونم شوهرم راضی نیست...گفتم تا اخر امسال باردار نشدم بیخیال بچه میشم تا بعد شوهرمو راضی کنم برای ای وی اف...ولی بازم از کار خدا نا امید نمیشم شایدم همین ماه باردار شدم شایدم ماه بعد خود خدا هرچی خواست همون میشه

نترس من بد دردم ...بعد من دوتا کیست اندازه گردو تو تخمدانم دارم بیشتر بخاطر بسته بودن لوله و کیستام ...

عزیزدلم ان شاالله برطرف میشن

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

برا من امروز شد ۲۵۰ تومن

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
اهان من یه دکتر میشناسم ولی شیرازه پروفوسور نازاییه سعید البرزی کارش فوق العادست من شاید برم زیر نظر ...

ممنون گلم ،تهران خیلی دکترایه خوبی هست من اینجا خونه دارم اونجابرام خیلی سخت میشه