2821
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 17 پست
خانوادم ن پول برا خرید بهم میدن ن کلاس و و بیرون رفتن مادرمم ناراحتی اعصاب داره جایی دوست نداره بره

فک کنم ارثیه اینطور ک گفتی...بااینترنت خودتا سرگرم کن فیلم ببین توخونه ورزش کن صبحا زود بیدارشو خودتا مشغول کارا خونه بکن تنهایی مهمونی نمیری؟

یه باغچه کوچیک واسه خودت درست کن یا توگلدون سبزیجات و گل بکار..پولاتا جمع کن یه خرگوشی چیزی بخر باهاش سرگرم بشو یاکتاب از کتابخونه بگیر بخون..دعا و نماز اگه دوس داری...به خودت برس...رو اخلاق و رفتارت  کارکن ....نقاشی بکش....وسیله مورد نیاز ساخت دستبد بخر دستبند و گردنبد درست کن بفذوش...بانمد چیزای خوشگل بساز

فک کنم ارثیه اینطور ک گفتی...بااینترنت خودتا سرگرم کن فیلم ببین توخونه ورزش کن صبحا زود بیدارشو خودت ...

عزیز گل دارم حیون یک سگ پا کوتاه دارم . کتابخونه نمی زارن.  نقاشی هم خوشم نمیاد کارای هنری ک نمد و .. اونی ک میخوام در نیاد اعصابم خورد میشه الان شیرینی درست کردم خراب شد همرو ریختم سطل آشغال

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

و اینکه چند روز پیش منو بزور بردن دعا نویس ک اعتقاد ندارم برا بختم باز بشه ولی من یک نفر دیگ رو دوست دارم نمیتونم بهشون بگم فقط سرکتاب باز کرد چرت پرت گفت ک اصلا جور در نمیومد اینا هنوز دنبالش ک منو ببرن بقیش و در بیارن منم گفتم نمیان همین ک نمیتونم بگم کسی و میخوام داره داغونم میکنه