2777
2789
عنوان

افسردگی

104 بازدید | 17 پست

سلام من نمیدونم جمع بی دلیل گریه میکنم نمیتونم ب کاری یا چیزی ک میخوام فک کنم بی دلیل انجام میدم و نمیتونم دروغ بگم ب عشقم میگم ناراحت میشه از کاری ک کردم بی احساس شدم بهش توجه نمیکنم فقط گریه میکنم هر ثانیه یا دقیقه حوصله ندارم فقط میخوام بشینم تا دلم میخواد گریه کنم آروم هم نمیشم میشه راهنمایی کنین🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت را سرگرم کن...اهنگ شاد گوش کن ...تنها نمون برو بیرون کتابخونه خرید بادوستات باش چت کن بگو و بخند هرچند به تظاهر ...اهنگ غمگین نگوش افکارمنفی را تقویت نکن ک بیشتر جذبت بشن مثبت فکرکن

خودت را سرگرم کن...اهنگ شاد گوش کن ...تنها نمون برو بیرون کتابخونه خرید بادوستات باش چت کن بگو و بخن ...

خانوادم ن پول برا خرید بهم میدن ن کلاس و و بیرون رفتن مادرمم ناراحتی اعصاب داره جایی دوست نداره بره

خانوادم ن پول برا خرید بهم میدن ن کلاس و و بیرون رفتن مادرمم ناراحتی اعصاب داره جایی دوست نداره بره

ارثیه شاید ،منم داییهام و پسردایی هام و پسر خالم دو تاشون افسردگی دارن ،افسردگی تو ژن ماست

ارثیه شاید ،منم داییهام و پسردایی هام و پسر خالم دو تاشون افسردگی دارن ،افسردگی تو ژن ماست

زن عموم ک فامیل دورمون هس . عمم هم خیلی کم ولی مجرده میره بیرون و کلاس و...