shopping مدیر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 عنوان اگر | مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 32 پست اگر هم کلاسی های دانشگاه گروه بزنن شکا رواد نکن چه حسی پیدا میکنیدخواهشا نگید برامون مهمنیستمن ناراحتم چون همیشه برای کتاب جزوه به من پیام میدنو دوست خودم هم بهم میگه به ادمین پیام بده تا ادت کنه نمی دونم چرا حس میکنم واسه همه ابزار هستم سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊 1398/05/14 | 18:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانومشرقی عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 1511 عزیزم تو حرص نخور چون امروز اون خانم اومد ادم کرد و من اون گزینه ای کسی نمی تونست تو گروه آدم کن ... اولا سطح شعور ادم ها رو تحصیلاتشون تعیین نمیکنهدوما خوشالم که ادت کرد که داشتی منفجر میشدی که از شدتش اینجا مطرح کردیسوما سلام
shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 اولا سطح شعور ادم ها رو تحصیلاتشون تعیین نمیکنه دوما خوشالم که ادت کرد که داشتی منفجر میشدی که از ش ... برات دعا میکنم شفا بگیری و از اینکه نتونستی درس بخونی منفجر نشی وقتی موفقیت های بقیه رو میبینی در حدی که فک کنی مثل خودت دروغ میگن متاسفم برات تحصیلات شعور نمیاره چون شعور ذاتیه سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
بانومشرقی عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 1511 برات دعا میکنم شفا بگیری و از اینکه نتونستی درس بخونی منفجر نشی وقتی موفقیت های بقیه رو می ... اینو خوب گفتی منم قبول دارم شعور ذاتی هست