بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا نگران عزیزم رابطه داشتی مگه ؟ از آینده از اینکه متاسفانه موقعیت خواستگار های دوران مجردی ...
نه بخاطر این نیست. آخه من دو سال و نیمه دارم طلاق می گیرم بالاخره قاضی کمکم کرد و راضی شد به طلاق. زورم میگیره بخاطر یه شیطونی کوچک که اونم برا سه سال پیش بود اسمش بخواد ت شناسنامم بمونه بعد هم نمیشه به همسر آینده دروغ گفت که قطعا اگه اسمش پاک شه من بازم به طرفم میگم اما خب وقتی مطلقه باشی سر کار نگاهشان بهت تغییر میکنه جدا از اینکه دوست ندارم ردی ازش تو زندگیم باشه
به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم عاشق!!
چقدر طول کشید؟!توافقی؟!میشه مراحلشو برام بگی لطفا؟!همشو!
طرف من شارلاتانه هیچکس مث من اذیت نشد تو تاپیکام گاهی حرف زدم که درموردش. دو ساله درگیرم آخر تا قاضی با فشار پیش قسط مهریه که نمیداد انداختش زندان و حبسشم داشتیم بخاطر ضرب و شتم دیگه دید خیلی گیره راضی شد به طلاق حالا مراحلش داره انجام میشه
به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم عاشق!!