2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

238 بازدید | 6 پست

پسرم شش ماهشه از بعد واکسن شش ماهگی انقدر خوابش میاد نق میزنه ولی نمیخوابه ساعت ها باید راه ببرمش تا بخوابه میگذارمش زمین بیدار میشه و گریه میکنه دیشب ۴ صبح تا ۷ رو کولم راهش میبردم کمرم داغون شده گردنم کج شده خوابش عمیق نیست خودم کم خوابی دارم این پلکاش سنگین میشه ولی رو هم نمیگذاره 😔😔😔😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیست دفعه به دکترش گفتم اهمیت نداد

خب دکترش و عوض کن عزیزم یا مشکلی داره که اینطوریه که حل بشه دیگه اذیت نمیشید نه شما نه اون بچه یا اینکه توی شیوه ی خوابودن و اینا یکسری اطلاح ها انجام بشه البته من داداشم وقتی بچه بود اینطور شده طوری که میگن انقدر گریه میکرده از حال میرفته تا بالاخره یه دکتر تشخیص داده گفته سریع خطنه کنید البته اگه بچتون پسره 

خب دکترش و عوض کن عزیزم یا مشکلی داره که اینطوریه که حل بشه دیگه اذیت نمیشید نه شما نه اون بچه یا ای ...

پسره ختنه نشده میترسم ختنه کنم با هر واکسنی پدر من را دراورد چه برسه ختنه دیشب من و مامان و خواهرم نوبتی کولش میکردیم و پسش بر نمیومدیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

پسره ختنه نشده میترسم ختنه کنم با هر واکسنی پدر من را دراورد چه برسه ختنه دیشب من و مامان و خواهرم ن ...

عزیزم حتما دکتر ببرش پسرا معمولا به خاطر باد جادلان اینطور میشن و باید ختنه شن تا آروم شن