2777
2789
عنوان

قانون جذب

161 بازدید | 14 پست

کی ها در مورد قانون جذب اطلاعات دارن و تونستن با قانون جذب به خواسته هاشون برسن 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

https://www.ninisite.com/discussion/topic/694147/قانون-جذب-و-شکر-گزاری-و-رسیدن-به-آرزوها-خدای-بی-نهایت-مهربانی-در-کنارت?postId=99868596

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

من خیلی در این مورد خوندم اونجا که معلومه میشه به هم چیز رسید فقط باید باور کنیم که میتونیم

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
من که فکرای بد رو جذب میکنم

چون همش به چیزهای منفی فکر میکنی 

سؤال منم هست چی هست ، چه خواصی داره

منم تا حالا جذبی نداشتم ولی خیلی در موردش خوندم اصلش اینه که تو ذهنت باید باور کنی لایق چیزهای خوب هستی و واقعا از ته دل باور داشته باشی 

یعنی واقعیت داره این قانون جذب

صد در صد واقعیت داره چون خیلی کتاب ها در مورد ش نوشتن خیلی هم گروه و کانال زدن در موردش 

کلی تاپیک هست که واقعیت هم هست ولی همش انرژی منفی هست زندگی روزمره هم ولی انرژی منفی هست واقعا آدم میمونه چطوری به چیزهای مثبت فکر کنه