2777
2789
عنوان

حق رو به کی میدید؟

142 بازدید | 22 پست

مادر شوهر من از اول دوستم نداشت و با ازدواج من و شوهرم مخالف بود، وقتیم ازدواج کردیم هیچوقت هیچ مناسبتی رو برام کاری نکرد که البته برام مهم نیست کلا میگم که بدونید چطوریه.

توی رفتار هم همیشه باهامون رفتارش بد بود. مثلا هروقت میریم خونشون با شوهرم سر هر مسئله ای یه بحثی راه میندازه و همش میگه شماها فلان جورید، شماها فلان کارو میکنید که مشخصه رو حرفش با منه ولی مستقیم چیزی بهم نمیگه. همیشه هم واقعا خودشه که بحث شروع میکنه و هیچوقت هیچی راضیش نمیکنه. ولی وقتی شوهرم تنها بره خونش بحثی پیش نمیاد. هروقت من میرم خونشون حتی اگر توی خونه بحث کوچیک پیش بیاد بعدش تلفنی زنگ میزنه به شوهرم بحث بزرگ پیش میاره.

به خودم یه بار گفت این بحثا تقصیر توئه ما قبل از تو نازک تر از گل به همدیگه نمیگفتیم. به شوهرمم گفت زنت ما رو انداخته به جون هم و تقصیر اونه. خدا شاهده من هیچ کاری ندارم همیشه هم توی ظاهر حداقل سعی کردم کاری کنم که ناراحتش نکنه مثلا اون تیپ اسپرت من رو دوست نداره ولی من جلوی اون به سلیقه اون لباس میپوشیدم. خلاصه بااینکه تلاشم رو کردم بحثا کم بشه همیشه خودش بحث راه میندازه و حالا همه چیزو انداخته تقصیر من.

از طرفی از رفتاراش و حرفاش خیلی ناراحت میشم.  خیلی رک و مستقیم به خودم و خونوادم بارها توهین کرده. مثلا آخرین بار میگفت شما توی ارزونی جهیزیه خریدید و کار خاصی نکردید.

منم گفتم حالا که اینطوره و دیدن من اذیتش میکنه و این منم که روابط گرم و صمیمی خانوادشون رو خراب کردم پس دیگه نه خونش میرم نه خونم بیاد، اگرم بیاد من میرم خونه مامانم. اما شوهرم اصرار داره میگه این کارو نکن و بخاطر من کوتاه بیا. بنظرتون تصمیمم توی این شرایط اشتباهه؟؟؟

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

سرسنگین باش ولی ترک نکن بعدم دلشو بدست بیاری هرچند سخته

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم رفتی اونجا فقط گوش باش و چشم 

نه بگو اره نه بگو نه 

تو بحث هم اصلا نه نظر بده نه حرفی بزن 

برو کنار بشی

مدل خودت زندگی کن ... لباس بپوش 

ولی اگه دفعه بعد تکرار کرد یا به خانوادت حرفی زد به همسرت بگو دفعه قبل به خاطر تو با خانوادت ادامه دادم ولی هیچ دلیلی نمیبینم توهینی ازشون بشنوم 

این تو این خانوادت دور من و خط بکش

بخاطر شوهرت این کارو نکن البته اگه شوهرت مرد فهمیده ایه و متوجه کوتاه اومدن شما میشه . ولی در کل حق با شماست . رفت و امد رو کم کن ولی قطع نکن 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
سرسنگین باش ولی ترک نکن بعدم دلشو بدست بیاری هرچند سخته

دلش بدست نمیاد. اون هیچوقت از من راضی نمیشه چون از اول من رو نمیخواسته. شاید تلاشم کم بوده ولی تمام تلاشم بوده. هرچند من متوجه نمیشم چرا تو یه رابطه یه نفر باید خودش رو اذیت کنه تا دیگری رو راضی کنه که ازش بدش نیاد.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا خب؟

چون احترام زیادی وبیش از حد شما باعث گستاخ شدن طرف نقابلت شده کوتاه اومدن و گدشت به خاطر همسرت باعث سو استفاده و اختلاف در زندگیت شده 

شنیده ها را به در گفتم که لیکن بشنوند دیوارها 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
عزیزم رفتی اونجا فقط گوش باش و چشم  نه بگو اره نه بگو نه  تو بحث هم اصلا نه نظر بده نه ح ...

عزیزم این کاریه که دو ساله دارم انجام میدم. اوایل هیچی نمیگفتم در صورتی که توی حرفاش با شوهرم مستقیم حرفش به من بود. بااین وجود سعی میکردم توی کارام راضیش کنم. ولی بعد تازه ناراحت شد که چرا زنت چیزی نمیگه! چندبار آخر وقتی چیزی میگفت منم جواب میدادم اما بدتر موضوع رو مینداخت تقصیر شوهرم و اون رو اذیت میکرد.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه دیوانس انقدر بدخلقی کنه؟  مطمئنی شما کاری نکردی؟  آسه رفتی آسه اومدی این همه گیر داد ...

خودش میگه من افسردگی دارم.شوهرمم میگه مریضه و دست خودش نیست بخاطر همین کوتاه بیا. ولی بخدا کم آوردم. دلمم نمیخواد حالا که باردارم هربار با دیدنش خودمو حرص بدم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40