2777
2789
عنوان

کیا فیلیمو دارن؟

377 بازدید | 10 پست

اشتراک که بخری از نتم باز کم میکنه چیزی؟

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

اگه مبین نت یامخابرات و چن تا دیگه داشته باشی نه

اما از همراه اول و ایرانسل کم میکنه با ترافیک 50 درصدی محاسبه میشه

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اینترنت موبایلت اگر استفاده میکنی ۵۰ درصد حجم کم میکنه ولی اگر مخابرات باشه کم نمیکنه

وا هم اشتراک بخریم هم از نت کم کنه؟

چه خبرشونه😒

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
اگه مبین نت یامخابرات و چن تا دیگه داشته باشی نه اما از همراه اول و ایرانسل کم میکنه با ترافیک 50 د ...

چه مسخره😐

اینترنت موبایل همراه اول و ایرانسل نیم بهاست 

اینترنت شاتل هم فکر کنم نیم بها.

اینترنت آسیاتک و مخابرات و پارس آنلاین و چند تا دیگه که یادم نیس رایگان.

اما اگه با موبایل ببینی حجم کمی مصرف میشه، مثلا کیفیت تصویر رو بذاری رو ۲۴۰p خیلی کم مصرف میشه، یه قسمت سریال هیولا مثلا ۱۰۰ تا ۱۵۰ مگ اینا مصرف میشه

اینترنت موبایل همراه اول و ایرانسل نیم بهاست  اینترنت شاتل هم فکر کنم نیم بها. اینترنت آسیاتک ...

هعی

همه چی پولی شده😐

اگه همراه اول داری میتونی بسته یه ساعته بگیری تو مدار فیروزه ای، خیلی کمه، مثلا ۱۰۰ تومن ، ۲۰۰ تومن. ایرانسل هم همچین چیزی داره تو پیشنهاد های ویژه.

اشتراک فیلیمو خوبیش اینه که هر چی میخوای میتونی فیلم و سریال ببینی.

اما اگه سریال یا فیلم خاصی مد نظرت هست میتونی فقط همون رو ببینی فکر کنم اشتراک یه ساعته هم داره، ۱۰۰۰ تومن

آره خواهر، جوری شده فردا میگن داری از هوای این مملکت نفس میکشی باید پول بدی

دیگه هیچی نمیصرفه😔