2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هردو عزیزم خوبه ولی دارو درصورتی که پول داشته باشی و پزشکی در صورت تخصص

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
هردو عزیزم خوبه ولی دارو درصورتی که پول داشته باشی و پزشکی در صورت تخصص

دارو در اینده درامدش خوب هست یا نه؟ اخه یکی به من گفت ک دارو ک دیگه درامد نداره 

دندون از همه بهتره  هم زودتر درست تموم میشه و زودتر میتونی کار کنی هم اینکه درساش از پزشکی و ...

اره ولی رتبه خیلی خوبی میخواد و اینکه علاقه هم ندارم بهش

عزیزم شما در صورتی برات دارو خوبه که یا سرمایه خرید امتیاز داشته باشی یا چندین سال بری در مناطق محروم کار کنی تا امتیاز جمع کنی

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
دندون از همه بهتره  هم زودتر درست تموم میشه و زودتر میتونی کار کنی هم اینکه درساش از پزشکی و ...

دندان وسایل اش به شدت گران

من خواهرم داروسازه ٩صبح تا ١بعدازظهر تو يه داروخونه كار ميكنه١٢ مليون حقوقشه پروانشو گذاشته اگر دوشيفت كار كنه دوبرابر ميشه ولي مار زياد دوست نداره عصرا همش در حال تفريحه

من خواهرم داروسازه ٩صبح تا ١بعدازظهر تو يه داروخونه كار ميكنه١٢ مليون حقوقشه پروانشو گذاشته اگر دوشي ...

اینکه خوبه 

پس طرف میخواسته ته دل منو خالی کنه😕

اینکه خوبه  پس طرف میخواسته ته دل منو خالی کنه😕

دارو خوبه چون بعد از ٥سال خانم دكتري دردسراي پزشكي و طرح و بينارستان لاي خون و مرده ها هم نيستي رشته شيك و باكلاس و تميزيه پولشم خوبه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز