امیدمنی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 97 عنوان کسی بوده 82 بازدید | 10 پست با خوردن قرص لتروزل وامپول تخمک بالغ نداشت؟؟؟چه باید کرد برای حاجت دلم یه صلوات 🙏 1398/05/14 | 15:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیسا1 عضویت: 1392/02/20 تعداد پست: 5908 من نداشتم. آیویاف کردم. مشکلتون چیه؟ وقتی کسی اندازه ات نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
امیدمنی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 97 من نداشتم. آیویاف کردم. مشکلتون چیه؟ تنمبلی تخمدان دارم چند سال تحت درمانم با این داروها ودوز بیشتر تخمکم یخورده بهتر میشه تا 18میرسه ولی بازم نتیجه نگرفتم الان یخورده استرس دارم که چه درمانی رو دوباره شروع کنم که الکی وقتم تلف نشه و سنم میره بالا برای حاجت دلم یه صلوات 🙏
امیدمنی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 97 من نداشتم. آیویاف کردم. مشکلتون چیه؟ نتیجه کرفتی ؟؟؟با اولین ای وی اف چه دارویی مصرف کردی وکجا ای وی اف انجام دادی ؟؟؟ برای حاجت دلم یه صلوات 🙏
شیسا1 عضویت: 1392/02/20 تعداد پست: 5908 نتیجه کرفتی ؟؟؟با اولین ای وی اف چه دارویی مصرف کردی وکجا ای وی اف انجام دادی ؟؟؟ نه هنوز نتیجه نگرفتم. جنین فریز شده دارم.کلینیک نیکان انجام دادم. داروهامFostimonCetrotideOvitrelle بودن. وقتی کسی اندازه ات نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
امیدمنی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 97 نه هنوز نتیجه نگرفتم. جنین فریز شده دارم. کلینیک نیکان انجام دادم. داروهام Fostimon Cetrotide Ov ... مشکلتون هم تنمبلی تخمدان بود فقط؟یعنی با دارو هم تخمک نداشتی ؟کدوم شهر زندگی میکنید؟ برای حاجت دلم یه صلوات 🙏
شیسا1 عضویت: 1392/02/20 تعداد پست: 5908 مشکلتون هم تنمبلی تخمدان بود فقط؟یعنی با دارو هم تخمک نداشتی ؟کدوم شهر زندگی میکنید؟ بله، تنبلی.نه، با قرصها تخمک نداشتم.تهران. وقتی کسی اندازه ات نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
امیدمنی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 97 بله، تنبلی. نه، با قرصها تخمک نداشتم. تهران. اها توکل کن انشالله که خدا دامنت سبز کنه ببخشید زیاد سوال میکنم ولی من نفهمیدم ای وی اف موفق داشتی یا که دوبار انجام دادی ؟؟؟؟؟ برای حاجت دلم یه صلوات 🙏
شیسا1 عضویت: 1392/02/20 تعداد پست: 5908 اها توکل کن انشالله که خدا دامنت سبز کنه ببخشید زیاد سوال میکنم ولی من نفهمیدم ای وی اف موفق داشتی ی ... دو بار انتقال منفی داشتم، برای بار سوم میخوام انتقال بدم. وقتی کسی اندازه ات نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
امیدمنی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 97 دو بار انتقال منفی داشتم، برای بار سوم میخوام انتقال بدم. اها بعد هرسری انتقال هزینه چقد داره؟؟؟؟؟ برای حاجت دلم یه صلوات 🙏
شیسا1 عضویت: 1392/02/20 تعداد پست: 5908 اها بعد هرسری انتقال هزینه چقد داره؟؟؟؟؟ ۳،۴ با داروهاش. وقتی کسی اندازه ات نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...