2777
2789

خوشگل فقير

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولی

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

فقط کاش هوش داشتم و مخ بودم.... 

تنه رود همهمه آب ، من پر از وسوسه خواب ،واسه رویای رسیدن، منه بی حوصله بی تاب.میونه باور و تردید ، میونه عشق و معما.با تو هر نفس غنیمت، با تو هر لحظه یه دنیا..با تو پر شور و نشاطم ، تو هیاهوی نگاتم..تو یه آواز قشنگی ، من تو آهنگ صداتم..مثل خنده رو لباتم ، مثل اشک رو گونه هاتم..تو رو میبوسم و انگار شاعر شعر چشاتم..دشت پونه های وحشی ، رنگ التماس و خواهش.موج خاکستری باد ، شعله ی گرم نوازش.. بیا گلواژه ی عشقو با تو همصدا بخونم..تو رو دوست دارم و ای کاش تا ابدبا تو بمونم

اولی چون پولدارم و میتونم عمل کنم خوشگل بشم

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡