2777
2789
عنوان

میشه فهمید😞😞😞

188 بازدید | 16 پست

سلام من باامروز12روزه یروز در میون دارم اقدام میکنم معدم خیلی اذیت میکنه الان چندروزه ببخشیدا معذرت میخوام همش باد گلو میزنم موعود دفعه قبلمم29بود الان بنظرتون میشه فهمید باردارم یانه؟😥😥

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از كيت تخمگذاري استفاده كن عزيزم تا مجبور نباشي اين مدت طولاني اقدام كني

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
میشه بپرسم چرا یه روز درمیون؟ چرا هرروز نه؟

چون کیفیت اسپرم میاد پایین

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
خدا قوت 12بار

۱۲ روزه یک شب در میون میشه ۶ یا ۷ بار

هیچ میدانی چرا چون موج، در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟ زانکه بر این پرده تاریک، این خاموشی نزدیک، آنچه میبینم نمیخواهم، وانچه میخواهم نمیبینم
خدا قوت 12بار

بابا بنده خدا گفت 12 روز یک روز در میون.یعنی نهایتا6 بار

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
خدا قوت 12بار

ن گفتم هر یروز درمیون😆😆😆😂😂😂

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏

حالا من چیکارکنم میشه فهمید بنظرتون

حالا من چیکارکنم میشه فهمید بنظرتون

تا روز موعد نشه و خاله پری قهر نکنه نه.نمیشه اطمینانی فهمید.

یعنی دوهفته صبوری انقدر سخته؟؟؟؟؟

تا روز موعد نشه و خاله پری قهر نکنه نه.نمیشه اطمینانی فهمید. یعنی دوهفته صبوری انقدر سخته؟؟؟؟؟

آخه معدم خیلی اذیتم میکنه انقد درد دارم بخدا😢😢😢

آخه معدم خیلی اذیتم میکنه انقد درد دارم بخدا😢😢😢

بفهمی بارداری خوب میشه؟

نبات سفید(بدون زعفران)بخور تا معدت آروم شه.

ان شاءالله ک باردار باشی و دردای شیرین مادر شدن رو بچشی.

دعا کن خدا به من دوقلو صالح و سالم بده

بفهمی بارداری خوب میشه؟ نبات سفید(بدون زعفران)بخور تا معدت آروم شه. ان شاءالله ک باردار باشی و درد ...

ن خوب اگه بدونم نیستم میرم دکتر معده😥😥😥انشالله ک بزودی باردارمیشین یه پسر یه دخترگلم ممنون ک راهنمایی کردین😍😍😚😚😚