2777
2789
عنوان

بیاین ی دیقه

56 بازدید | 8 پست

سلام.ما تازگی ها ماشینمون رو فروختیم برا خرید خونه والان ی ماهی میشه ماشین نداریم. دو سه سری بیرون رفتنی ماشین نداشتیم من زنگ زدم از بابام ماشین گرفتیم رفتیم دیشب میخاستیم بریم بیرون واجب هم بود مادرشوهرم هم میخاس بیاد باهامون شوهرم با دوستش هماهنگ کرده بود ماشین ازاون بگیره جور نشد ساعت ۱۰ شب میگه زنگ بزن بریم ماشین باباتو برداریم گفتم خودت زنگ بزن تو ماشین میخای من که نمیخام گفتم اگه تا الانم من گفتم بهش اشتباه کردم هرکس درخواس داره خودش باید بگه تازه دومادم نیستی که بگم روت نمیشه ۴ ساله عروسی کردیم کلی بهش برخورد و ناراحت شد بعدشم زنگ زد به مامانش گفت ماشین ندارم نمیخاد بیای خودمون با موتور رفتیم. 

به نظرتون کار بدی کردم؟؟؟  بابای من که نمیگه نمیدم چون ماشین رو اصلا نیاز نداره گذاشته برا فروش. من میگم خودش باید اگه چیزی میخاد بگه نکه به من بگه من به بابام بگم،بعد از ۴-۵سال دامادش بودن ینی روش نمیشه چطور من هرچی از مادرشوهرم میخام خودم باید بهش بگم از همون روز اول  هرچی میشد میگف خودت به مامانم بگو

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali
کلا خوبه روش میشه بگیره  معمولا روشون نمیشه مردا از خونواده همسر .

بابا من خودش دوسری بهش گفت هرجا خواستین برین ماشین دم مغازس بیا ببر

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابات لطف داره که گفته اما خب ببخشیدا همسر شمام نباید سو استفاده کنه  مثلا ۱۰ شب واقعا حرکت قش ...

اصلا اون برام اهمیت نداره که بگم چرا با ماشین بابام بریم و با اسنپ بریم و از این حرفا. این اذیتم میکنه که میگه تو زنگ بزن منو میندازه جلو چون میدونه به من نه نمیگه حالا من مطمینم به شوهرم هم نه نمیگه چون ماشین بلا استفاده مونده اونجا.حرفم اینه که هرکس هرچی میخاد خودش باید درخواست کنه و بگیره 

حتما به غرورش برمبخورده بگه سر همی

خب اخه تا کی؟؟   الان ۴ سال ازدواج کردیم تاکی میخاد جلو بابامن روش نشه یا غرور الکی داشته باشه.  بعدشم فقط یبار دوبار نیس بیرون رفتنامون که هرسری میگه زنگ بزن بابات با ماشین اون بریم منم ۳سری زنگ زدم دیشب گفتم خودت زنگ بزن تو ماشین میخای 

اصلا اون برام اهمیت نداره که بگم چرا با ماشین بابام بریم و با اسنپ بریم و از این حرفا. این اذیتم میک ...

اره همسر سابق منم همین بود 

البته اون کلا حتی ارتباط چشمی درست هم برقرار نمیکرد. مثلا خجالتی بود اما به نظر من روابط اجتماعیش ضعیف بود . 

من خیلی اذیت میشدم 

اما از من به تو نصیحت خیلی رو نده بهش خصوصا در مورد خونوادت 

بگو همه مشکلاتو خودمون حل کنیم

مثلا فک کن بابام این شهر نیس یا اصلا ماشین نداره.