2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ک گیاه خوارم سیب زمین و پیاز سرخ میکنم و سویا بعد لوبیا و یه کم رب سرخ میکنم همه ادویه هم میریزم بعد برنج شوید هم میپزم لاب لادم میکنم توی لوبیا پلو یک بار باشوید اتحان کن ببین چ عالی میشه

تیکر دوسالگی پسرمه
تعریف نباشه لوبیا پلوهای منم محشره دلیلش هم علاوه بر چیزایی که گفتم پوره گوجه و استفاده از لوبیای تا ...

پوره گوجه رو میخرین بیرون یا خودتون درست می کنید؟🙄

لوبیا پلو باید خشک باشه یا روغنی یا متوسط؟

یعنی برنج رو موقع آبکش زعفرون میریزی زرد میشه کلش؟

بله تو برنجش میریزممن ابکش نمیکنم همون کته ولی خوب دون برمیدارم که شفته نشه

یه قرمز خوشرنگ میشه در نهایت بخاطر رب و پوره گوجه و زعفرون😋😋😋😋

اتفاقا من با گوشت بیشتر دوس دارم امروز با مرغ درست کردم خیلی خوشم نیومد

سلیقه‌ایه دیگه... اون بنده خدا گفت گوشت نریزه توش، مرغُ پیشنهاد دادم. من دارچین هم زیاد میزنم به لوبیاپلوم. 

هر طوری که خودت دوست داری نوشت جونت باشه...   

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
سلیقه‌ایه دیگه... اون بنده خدا گفت گوشت نریزه توش، مرغُ پیشنهاد دادم. من دارچین هم زیاد میزنم به لوب ...

اره عزیزم.کاملا سلیقه ایه غذا

متشکرم مهربون🌺🌺

پوره گوجه رو میخرین بیرون یا خودتون درست می کنید؟🙄 لوبیا پلو باید خشک باشه یا روغنی یا متوسط؟

نه بابا بریز تو میکسر با پوست پوره میشه

خوب هر غذایی چرب و چیلیش خوشمزه تره😁 ولی من متوسطم درست میکنم از نظر چرب بودن بازم معرکه س😋

بله تو برنجش میریزممن ابکش نمیکنم همون کته ولی خوب دون برمیدارم که شفته نشه یه قرمز خوشرنگ میشه در ...

یه سوال دیگه😁

پوره گوجه میریزی دیگه رب نیاز نداره که،نه؟