2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره هست اسفند دود کن و آیت الکرسی و وان یکاد بخون و صدقه بده...

من بعد عقدم رفته بودم عروسی یکی از آشناها اونقد نگاه میکردن و به دلایلی حسادت میکردن که تو تالار تا راه میرفتم میوفتادم و میخوردم زمین وقتی هم مراسم تموم شد از پله های تالار داشتم میومدم پایین پنج تا پله آخرو سر خوردم و افتادم وسط یه جمع مردونه پام پیچ خورد بعد اینکه رفتیم خونه فرداش موقه خدافظی از پله ها داشتم میومدم پایین و دوباره همون نگاهای سنگین این بار پام شکست😕😕

دیگه نرفتم خونشون

فَـرق‌داری‌با‌هَـرکِسی‌کِ‌دورَمِه‌جٰـانانَم؛)💛😍

چشم خوردن 

به دلیل تنظیم نیودن چاکرای ششم (چشم سوم) در بین دو ابرو کمی بالاتر هست . 

سنگ هایی هست که برای دفع چشم زخم استفاده میشه و بصورت انگشتر یا گردن آویز میشه همراه داشت ولی من به شخصه امتحان نکردم . 

اما سنگ نمک بخرین و یک تکه کوچک رو همراه خودتون داشته باشین . بعد از مهمانی بندازین دور . تو منزل تون هم سنگ نمک بزرگ دو سه جا قرار بدین و بعد از شش ماه بندازین دور. 

تخم مرغ شکستن که از قدیم مرسوم بوده و بسیار هم مفیده , چون بافت زنده است انرژی منفی رو به خودش جذب میکنه .