2789
عنوان

داستینکس

174 بازدید | 13 پست

سلام خانم هایی که داستینکس خوردن و باردار شدن

من فردا روز مصرف قرصمه و روز سوم پریودیم هم هست میخوام بدونم واسه تخمک گذاری ضرر نداره میخوام باردار شم

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خارجی خوردی ایرانی اگ بخوری واقعا پرولاکتین میاره پایین.........بدون نسخه داستینکس میدن؟؟؟

بزور خارجیش رو گیر میاوردیم خیلی گرون بود همون هفته اول مصرف میاره پایین

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
بزور خارجیش رو گیر میاوردیم خیلی گرون بود همون هفته اول مصرف میاره پایین

چ خوب خدا کنه من گیر بیارم قیمت برام مهم نیس..آخ پرولاکتین پریودم نامنظم کرده کلی صورتم جوش ..اگ بخورم جواب میده ؟؟؟ممنون اگ جواب بدین

چ خوب خدا کنه من گیر بیارم قیمت برام مهم نیس..آخ پرولاکتین پریودم نامنظم کرده کلی صورتم جوش ..اگ بخو ...

صد در صد جواب میده من یه ماه خوردم کاملا اومد پایین بعدشم بارذارشدم من همیشه پرولاکتینم بالاست اما دیگه دارو مصرف نمیکنم چون بچه دومی رو فعلا نمیخوام بیارم

صد در صد جواب میده من یه ماه خوردم کاملا اومد پایین بعدشم بارذارشدم من همیشه پرولاکتینم بالاست اما د ...

ممنون ابجی....ولی از کجا گیر میاد میگن ب ندرت پیدا میشه.؟؟؟؟...بچه نمیخام فق میخام از دس جوش پری منظم بشه.،،بخورم

ممنون ابجی....ولی از کجا گیر میاد میگن ب ندرت پیدا میشه.؟؟؟؟...بچه نمیخام فق میخام از دس جوش پری منظ ...

از داروخونه های معتبر بپرس بعدشم ایرانیشم موثره من یه هفته هم ایرانیش رو خوردم راستی مطابق دستور پزشکت بخور مصرف زیادش خطرناکه تا اونجایی که یادمه من هفته ای دوتا میخوردم ۳ساله که مصرف نکردم

سلام خدمت همه من یه تعداد قرص دارم. از ترکیه تهیه کردم تاریخش تا آخر برج 10 سال 2023 . من چون دکترم مقدار دارو رو کم کرد دارو اضافه آوردم. ولی واقعا با ایرانیش فرق داره من تا خارجی مصرف کردم اومد پایین به ایرانی مقاومت نشون می داد. اگر کسی خواست میتونه به این شماره پیام بده. 09028435458