2777
2789
عنوان

رنگ مو

112 بازدید | 16 پست

نکات که باعث بشه تو خونه رنگ مو بزاری و خیلی خوب از آب دربیاد رو بهم میگید 

میبیند با رنگی که آرایشگر میزاره چقدر فرق میکنه انکار اون طبیعی تر ه ولی تو خونه انگار رنگ نارنجی زدی به سرت میشه بگید چه نکاتی رو قبلش رعایت کنم که خوب بشه چون نمیتونم پول آرایشگر بدم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

دودی زیتونی بزار

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دودی زیتونی بزار

میدونی میخوام طبیعی دیده بشه 

با رنگش که میخری مثل همون نمیشه 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
میدونی میخوام طبیعی دیده بشه  با رنگش که میخری مثل همون نمیشه

دکلره نشه همه رنگا قهوه ایی میشه رو مو ولی دودی زیتونی ی قهوایی بی تن قرمزی نارنجی هستش

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
دکلره نشه همه رنگا قهوه ایی میشه رو مو ولی دودی زیتونی ی قهوایی بی تن قرمزی نارنجی هستش

بخوام یکم جون دار بشه میزاری ولی اینقدر کم رنگ و زشت دیده میشه 

برای اینکه دودی زیتونی جون دار دیده بشه چیکار کنم 

فرمولش رو بهم میگی از چه مدل رنگی بخرم با چه شماره ای ؟

اگر موهات به نارنجي ميزنه يكم وارياسيون آبي بخر

هربار كه رنگ ميخواي بزاري اندازه نصف بند انگشت(بيشتر نشه)بريز توي رنگ و مخلوط كن

بعدم از اكسيدان خيلي قوي استفاده نكن چون قدرتش زياده مو رو روشن ميكنه و باز ممكنه به نارجي بزنه موهات

براي رنگ مو اكسيدان ٦ كافيه

مگر اينكه بخوايروشن كني كه ٩ بايد بزني

بعدم رنگهارو يه مقدار تركيب كن 

ارايشگاها همه همين كارو ميكنن

مثلا از خانواده c يكي دوتا شماره نزديك بهم بزار توي خونه باشه

هربار ميخواي رنگ كني اندازه ١/٤ تويوپ به رنگ مويي كه خريدي اضافه كن

فرمولش رو بهم میگی از چه مدل رنگی بخرم با چه شماره ای ؟

من دودی زیتونی ۷ میزارم با اکسیدان ۹ درصد. دودی رو بیشتر میریزم.توشم کمی روغن زیتون با شامپو میریزم ...تو حمام هم ابکشی میکنم ماسک مو میزارم شامپو نمیزنم ....هفته پیشم دقیق همین کارک کردم خوبه رنگش

اگر موهات به نارنجي ميزنه يكم وارياسيون آبي بخر هربار كه رنگ ميخواي بزاري اندازه نصف بند انگشت(بيشت ...

من تا حالا دکلره نکردم فقط رنگ ترکیبی گذاشتم 

یه بار زرد روشن شد خیلی ضایع شد یه رنگ قهوه ای گذاشتم یکم پوشش داد ولی خوب بازم خوب نشد 

یه بارم قهوه ای روشن گذاشتم به نارنجی میزد ولی دکلره نکردم موهام گفتم میسوزه

همین اکسیدان 6 خوبه بخرم؟

من دودی زیتونی ۷ میزارم با اکسیدان ۹ درصد. دودی رو بیشتر میریزم.توشم کمی روغن زیتون با شامپو میریزم ...

فقط دودی زیتونی 7 بخرم دیگه با اکسیدان 9 درصد ؟

من دودی زیتونی ۷ میزارم با اکسیدان ۹ درصد. دودی رو بیشتر میریزم.توشم کمی روغن زیتون با شامپو میریزم ...

میشه عکس موهات رو بزاری ببینم ؟

اره مارک مارال رنگم

میشه عکس موهات رو بزاری ببینم ؟

گذاشتم

[QUOTE=99869849]من تا حالا دکلره نکردم فقط رنگ ترکیبی گذاشتم  یه بار زرد روشن شد خیلی ضایع شد یه رنگ قهوه ای گ ...[/QUOTE]

اره عزيزم اكسيدان ٦ كافيه

وارياسيون آبي ضد نارنجي

نقره اي ضد زردي

سبز ضد قرمزي

بنفش هم ضد زردي هستن

منم هربار كه موهامو رنگ ميكنم يه كوچولو وارياسيون ميريزم