آرزوaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 2233 عنوان طرز تهیه فلافل خوشمزه بگید 254 بازدید | 11 پست میخام فلافل درست کنم....تاحالا درست نکردم....البته نخود خیس خورده دارم....بگید چجوری درست کنم خوشششششمزه بشه دل شوهر جونو ببره😋 1398/05/14 | 12:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ليليم عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 787 نخود رو خوب له كن فلفل قرمز و سيرشو زياد بزن خوب ميشه ي سيب زميني و دوتا پيازم بزن
آرزوaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 2233 نخود رو خوب له كن فلفل قرمز و سيرشو زياد بزن خوب ميشه ي سيب زميني و دوتا پيازم بزن چرخش کنم؟؟؟ سیب زمینی هارو چجوری خرد کنم توش؟؟
بهارنارنج68 عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 6291 من خودم سیب زمینی و پیاز نخود رو چرخ میکنم توش فلفل قرمز و زیره و نمک و زردچوپه میزنم با کمی آویشن خیلی خوشمزه میشه در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
ليليم عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 787 چرخش کنم؟؟؟ سیب زمینی هارو چجوری خرد کنم توش؟؟ نخود رو سه باز چرخ كن يا بريز غذاسازبعد پياز و سيب زميني و سير رو هم دور اخر با نخودها چرخ كنما بعد ادويه ميزنيم زردچوبه و فلفل قرمزي تخم مرغم ميزنيمبعدم سرخ كنيد خوب هم ورز بديد دايره هاي كوچيك سرخ كنيد
araammm عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 2109 نخود رو سه باز چرخ كن يا بريز غذاساز بعد پياز و سيب زميني و سير رو هم دور اخر با نخودها چرخ كن ما ... عزیزم سیبزمینی خام باشه یا آبپز؟
ليليم عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 787 عزیزم سیبزمینی خام باشه یا آبپز؟ نه خام باشه توي نخود چرخ بشه اندازش هم متوسط به بزرگ
shirinsa عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 2707 نخود رو سه باز چرخ كن يا بريز غذاساز بعد پياز و سيب زميني و سير رو هم دور اخر با نخودها چرخ كن ما ... من جنوبی هستمخمیر فلافل سیب زمینی و پیاز نداره در اصل خیلی هم شله قابل ورز دادن هم نیست اگر چه خودم گاهی اضافه می کنم ولی خیلی کم باید اضافه کردیه عالمه جوش شیرین هم توش می زنن که پف کنه و توی روغن شناور باید سرخ بشهادویه هم فلفل قرمز و پودر زیره و سیر هست
ليليم عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 787 من جنوبی هستم خمیر فلافل سیب زمینی و پیاز نداره در اصل خیلی هم شله قابل ورز دادن هم نیست اگر چه خود ... ما به اين روش درست كرديم خيلي خوب ميشه طعمشم خوبه واسه سرخ كرذن هم ادم اذيت نميشه
shirinsa عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 2707 نخود رو سه باز چرخ كن يا بريز غذاساز بعد پياز و سيب زميني و سير رو هم دور اخر با نخودها چرخ كن ما ... حتما سیب زمینی تون زیاده که مجبور میشید تخم مرغ بزنیدبا نخود خالی کاملا می چسبه به هم
ليليم عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 787 حتما سیب زمینی تون زیاده که مجبور میشید تخم مرغ بزنید با نخود خالی کاملا می چسبه به هم نه ما ي سيب زميني متوسط ميزنيم با تخم مرغدپنجاه دونه فلافل درمياد از نخودمونمن دستورشو از چندين پيج اشپزي ديدم و جندين بار دزست كرذم طعمشم همه ميپسندن
araammm عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 2109 حتما سیب زمینی تون زیاده که مجبور میشید تخم مرغ بزنید با نخود خالی کاملا می چسبه به هم عزیزم برای 3 نفر چه مقدار نخود و سیبزمینی نیازه