2777
2789

خانوما بخاطر زیارت سه تا ال دی خورده بودم که پریود نشم الان بعده چندین روز همه علائم پریودی دارم ولی نمیشم بگید چی بخورم چه ورزشی بکنم پریودم باز شه؟؟؟؟؟

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چک استفاده کن اول بعد اگه منفی بود آمپول پروژسترون بزن 

ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه:                                 😏    car  not  R  😏                                      یعنی: "کار که عار نیست"                                                          خارج نرفتید ک بدونید 

دم کرده زعفرون بخور ،رازیانه هم دم کنی بخوری خوبه 

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
دم کرده زعفران بخور البته قبلش یه بیبی بزن مطمعن شی باردار نیستی

حامله نیسم البته اون سری 15 ماه پری شدم امروز که فعلا 14 ماهه ولی مشکلم اینه علائم دارم شرو نمیشه دارم اذیت میشم

دم کرده زعفرون بخور ،رازیانه هم دم کنی بخوری خوبه 

رازیانه رو 2 لیوان از صب خوردم

کیسه آبگرمم گذاشتم زیره شکمم

ینی تا شب باز میشه؟؟

دارچین یا زنجبیل چطوره اگه دم کنم بخورم؟؟؟؟

رازیانه رو 2 لیوان از صب خوردم کیسه آبگرمم گذاشتم زیره شکمم ینی تا شب باز میشه؟؟ دارچین یا زنجبیل ...

گرمیجات خوبه دم کن بخور ،عجله نکن چون دارو خوردی سیستم هورمونی بدنت بهم ریخته شاید یه هفته ای طول بکشه تا بیاد

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
رازیانه رو 2 لیوان از صب خوردم کیسه آبگرمم گذاشتم زیره شکمم ینی تا شب باز میشه؟؟ دارچین یا زنجبیل ...

ببین دارچین اینا هورمونهای بدنتو بهم میریزه استرس نداشته باش خودش میاد بعدشم این علائم واسه اینه چن وقته پریود نشدی واسه این درد داری وگرنه شاید فعلا پریود نشی