2777
2789
خراب نمیشه 

سلام گلم ما خودمون باغ انجیر داریم نه خراب نمیشه اگر میتونی بریز توی نایلون زیپی ها بعد درشو ببند آخرشو یکم باز بگذار با نی هوای داخلشو کامل بکش و بگذار فریز یکسال تا حتی بیشترم میمونه اگر انجیر بیرون خریدی فقط مواظب باش گاز بهش نزده باشن یا قرص داخلش نباشه چون سرطانزاست 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
قبلا خشک رو براش استففاده کردم تاثیری نداشت براش ولی با انجیر تازه شکمش خوب کار میکنه

من فکر کردم انجیر خشک رو میگی انجیر تازه (تر )نمیشه نگه داشت آخه زود خراب میشه اما خشک رو میتونی نصف کنی بندازی تو آب ولرم شیره اش که بیرون اومدی بدی به بچت بخوره  (خاکشیر هم برا یبوست خوبه )

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجیر خشک خیلی هم گرونه

ما خودمون باغ داریم ار ۲۰ تومن تا نهایت چهل تومن هست بجز انجیر پرک که گرونترینه 

ما خودمون باغ داریم ار ۲۰ تومن تا نهایت چهل تومن هست بجز انجیر پرک که گرونترینه 

خیلی ممنون از پاسخ کاملت پس دوباره روی میارم به انجیر خشک سلامت باشی 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
خیلی ممنون از پاسخ کاملت پس دوباره روی میارم به انجیر خشک سلامت باشی 

زنده باشی عزیزم 😘😘