2777
2789
بلوند دگ هر کی از راه رسیده گذاشته رو سرش ولی رنگای طبیعی خیلی بهترن. من موهام خرماییه خودش چن رنگه ...

من مخصوقن از بلوندای یک دست و بدون زمینه متنفرم خیلی بده

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی سفیدم چشام روشنه ولی بهم مشکی اصلن نمیاد نمیدونم چرا😐ولی بلوند چرا خیلی میاد 

همون دیگه به افراد سفید و چشم رنگی بلوند بیشتر میاد ولی پوست سبزه مشکی و خرمایی شیک تره 

من حودمم پوستم سفیده موهام تا حدی بوره ولی میخوام بلوند کنم 

کلا تنوع خوبه حالا هر رنگی

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
مشکی جذابتره بلند فقط برای افراد خیلی سفید مناسبه وگرنه خوب نمیشه

اتفاقن یه دوستی دارم ذاتا پوستش برنزه در حد شیرکاکاعو هست.

موهاش و خدادادی مشکی پر کلاغی .

انقدم بهش میاد.لعنتی ادم دلش میخاد همش نگاش کنه.

خدایی بلوند خوبه که منم موهام طلایی بود بلوندش کردم 

ولی خدایی من موهام سفید بشه مث دندونام یه درصدم حاضر نیستم بلوند کنم.

بستگی بع علایق داره دگ.

من حتی مشکی هم واسه خودم نمیپسندم این موی چند رنگه خرمایی طلایی قهوه ایمو ب دنیا نمیدم

آره سلیقه ایه ولی باید ببینی اون رنگ بهت میاد یا نه 

یبار کلاگیس گذاشتم بلوند و مشکی.

هر دوشونم بهم میومد. 

شوهرمم دید گف بهت میان

ولی موهای خودت خیلی بهترن.

حتی سفیدم بشن باز خرمایی میکنم.

بلدند ب ارایش غلیظ احتیاج داره مخصوصن واسه پوستایی مث ما ک خیلی سفیدیم.

بدون ارایش شبیه شیر برنج میشیم با بلوند.

عشقم تو ارایش میکنی؟؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792