2777
2789
اره عزیزم طبیعیه..منم تا 5روز ابنجوری بودم بعد از روز 6گاهی وقتا حس پریودی داشتم فکر میکردم الان میا ...

بازم سعی کنید با وجود مهمون زیاد به خودتون فشار نیارید و مهمونیتونو ساده تر برگزار کنید،  بعدشم حتما به گفته دکتر بیشتر استراحت کنید، ان شالله همه اینا علائم بارداریتون هستش، راستی شما چند تا فولیکول و چه سایزی داشتید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اخرین بار چندتا 13با14بزرگش17بود روز 13که گفتن تا روز ای یوای بزرگتر میشه شما چی؟

من  دوشنبه که آخرین بار سونو شدم یه دونه ۲۰ راست و یه ۱۶ چپ داشتم که البته من لوله چپم بسته ست و با این حساب فقط یه دونه فولیکول برام میمونه، درضمن اندومترم هم ۵ بود که گفتن نازکه و از همون روز بهم گفتن دوتا استرادیول بخورم،،  درضمن ببخشیدا نمونه همسرم شانسما کم بودش دیگه من همه چیو سپردم به خدا آن شالله که این دفعه به آرزوی مادر شدنم میرسم

اره عزیزم..انشالله ک مثبته عزیزم نشاسته خوردین؟

خیلی مبارکتون باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم که باردارید،،  برای منم خیلی دعا کنید 

بله هر روز یه لیوان نشاسته میخورم البته از وقتی که اینجا بهم گفتید شروع کردم به خوردن فکر کنم روز ۱۲ شروع کردم با توجه به ضخامت کمم آن شالله که تاثیر داشته باشه 

آفرین به دکترتون که از اول بهتون گفته بودش ۱۰۰ باردار میشید معلومه به کارشم خیلی مطمئن بوده. دکترتون تهرانه؟؟؟ تا موقعی که متوجه بشید باردارید فقط همین علائمی داشتید که تو پست های قبلی نوشتید؟؟؟  

خیلی مبارکتون باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم که باردارید،،  برای منم خیلی دعا کنید  بله هر رو ...

مرسی عزیزدلم. انشالله زوودی میاییی خبر باردار شدن خودتو میدی..اره عزیزم تهرانه،بیمارستان بعثت دکتر مژگان هاشمی فشارکی ..اره همون علائم بود..چ علائمی الان دارید؟