2777
2789
ان شالله حتما مامان میشید، دعا کنید منم مامان بشم، بچه هامون همسن میشنا    

انشالله.راستی یکی از خانما بهم گفت اینجا نشاسته بخورم منم از دومین روز خوردم تا وقتی ک میخوام ازمایش بدم..اون خانم گفتن باردارشدن 

انشالله.راستی یکی از خانما بهم گفت اینجا نشاسته بخورم منم از دومین روز خوردم تا وقتی ک میخوام ازمایش ...

منم شنیدم ولی وقتی از کلینیک اینجا پرسیدم گفتم همچنین چیزی ثابت نشده، من دیروز سونو شدم تا تاریخ ای یو آی مشخص بشه گفتن اندومترم کمه و از دیروز گفتن دوتا استرادیول بخورم تا فردا بعد ای یو آی بهم داروهامو بگن،  فکر کنم نشاسته برای ضخامت اندومتر میگن خوبه، پس منم میخورم بهرحال خوردنش ضرری نداره،،،،

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشالله.راستی یکی از خانما بهم گفت اینجا نشاسته بخورم منم از دومین روز خوردم تا وقتی ک میخوام ازمایش ...

راستی نشاسته رو چطوری بخورم، تو آب یا با شیر؟  قبل خواب یا ناشتا؟  

من هر دوجورشم شنیدم شما چطوری شنیدید؟

[QUOTE=100044021]شما کجا هستید حتما زیر نظر یه دکتر خوب و دلسوز باشید[/ QUOTEسلام خانم من فردا ا ...

شانسش دکتر گفت 20 درصد ولی تو برگه ای که پر کردیم نوشته دور وبر 40 درصد مراقبتهای بعدش که سعی کن هفته اول مخصوصا دو سه روز اولو خیلی مراعات کنی بیشتر استراحت کن حتما به حالت خوابیده اگه خونتونم پله داره سعی کن از هفته دوم اونم زیاد رفت وآمد نکن موفق باشی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم..انجام دادی به سلامتی؟

سلام بله عزیزم انجام دادم یه نیم ساعتی هست اومدم خونه، انجامش یک دقیقه هم نشد!!!!  بهم شیاف واژینال شبی یه دونه و قرص استرادیول تجویز کردن،  من تا حالا شیاف واژینال استفاده نکردم!!!  د دیگه همه چیو سپردم به خدا برام دعا کنید

سلام عزیزم..انجام دادی به سلامتی؟

فقط اینکه همسر من مثل همسر شما نیست و اصلا بهم کمک نمیکنه و خودمم شاغلم استراحتم کمه،  از دیشب غذا آماده گذاشتم حتی نمیره غذا بیاره الان من نهار بخورم فقط دارم سعی میکنم بیخیال باشم تا این کاراش و رفتاراش اثر منفی رو عملم نزاره

شوهر منم نمیکرد ولی قبل عمل همه چیز بهش گفتم

گفتم بهش از بس کار خونه انجام نداده دل به کار نمیده،،،  یکم زیر شکمم حالت سنگینی هم دارم اونجا به دکتره گفتم گفت طبیعیه، برام برای ۱۷ روز دیگه تست بارداری نوشت البته من پری هم همیشه منظمه و طبق روزهای خودم ۱۵ روز دیگه موعدم، خداکنه باردار بشم، خداکنه هرکس دلش بچه میخواد خدا زود و اسون بهش بده، آمین

گفتم بهش از بس کار خونه انجام نداده دل به کار نمیده،،،  یکم زیر شکمم حالت سنگینی هم دارم اونجا ...

اره عزیزم طبیعیه..منم تا 5روز ابنجوری بودم بعد از روز 6گاهی وقتا حس پریودی داشتم فکر میکردم الان میاد ولی چیزی نبود الانم زیاد کار کردم درد گرفت سینه هام هم درد میکنه ..بزرگ شد..پرسیدم از دکتر گفت باید بیشتر استراحت کنم ولی امشب داره مهمون میاد