2821
2789
عنوان

آرزو

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 19 پست
چقدر خوب که خدا بهت نظر داره ، خدا خیلی خودتو خونوادتو دوست داره. ان شالله بقیه زندگیت پر از معجزه ه ...

ممنون عزیزم خودمو در اون حد نمیدوستم که شاهد محبتش باشم الانم پستی و بلندی هست شاید برای یک خواسته م ۴ سال منتظر بودم اما این فاصله باعث نزدیکیه بیشترم با خدا شد وقتی که کاملا بیخیالش شدم ک رهاش کردم حاجتمو داد همیشه دعا که که ارامش داشته باشی ارامش شامل خیلی چیزهاست رو خواسته ای هم‌پافشاری نکن و تسلیمش شو تا به موقش چند برابر ارزوت بذاره تو دامنت

اوضاع را تغییر خواهم داد⛅
ممنون عزیزم خودمو در اون حد نمیدوستم که شاهد محبتش باشم الانم پستی و بلندی هست شاید برای یک خواسته م ...

اینجوری نگو عزیزم قطعا لایق محبت و توجه خدایی .این چیزایی که میگیو شنیدم که میگن اروم باش و رها کن اما پس چرا بعضیا میگن با دل شکسته دعا کن و با گریه و زاری؟اره پافشاری نباید کرد اما گاهی ادم یه چیزو میخواد از خدا حتی اگه به ضررش باشه میگه خدایا همون خواستم بشه

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجوری نگو عزیزم قطعا لایق محبت و توجه خدایی .این چیرایی که میگیو شنیدم که میگن اروم باش و رها کن ا ...

اوففف پس نگم برات که چقدر دلم شکست و فقط سرم رو به اسمون بود چقدر تو اوج ناراحتی نمک به زخمم پاشیدنو و ظلم کردن و فکر کردم فراموشم کرده

اما بعد از یک مدت اول باهاش کنار اومدم بعد اول روحم اتیام پیدا کرد و توانم بیشتر شد و دوباره افتادم تو جریان زندگی که خدا رو شکر اینبار تو دقیقه نود معجزه کرد

برات دعا میکنم اما توکل تمام و کمال بکن  یعنی هربار که یاده مشکلت میوفتی دلت رو قرص کن به پشتیبانیه بی چون و چرای خدا اینقدر سریع جواب میده که خودت باورت نشه

اوضاع را تغییر خواهم داد⛅
اوففف پس نگم برات که چقدر دلم شکست و فقط سرم رو به اسمون بود چقدر تو اوج ناراحتی نمک به زخمم پاشیدنو ...

مرسی عزیزم از حرفای قشنگت❤😙 ان شالله همه به حاجتاشون برسن منم در کنارشون.

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه
من این برداشتو داشتم اما خب ادامه دادم به خوندن.خودمم فک میکنم خوابم آشفته بود چون منطقی نیست که یکی ...

درسته شیطان بوده 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)