2821
2789
عنوان

خواندن پزشکی

2221 بازدید | 72 پست

سلام دوستان

خواهش میکنم راهنماییم کنید

من کارمند هستم اداره دولتی

قصد بچه دار شدن دارم امسال، تا حالا هر کاری کردیم بچه دار نشدیم، الان میخوایم بریم تهران تحت نظر دکترای اونجا که با هر روشی که میشه بچه دار بشیم

من سی سالمه

اما نکته اینجاس که من اصلا از شغلم و شرایطم راضی نیستم و هیچ علاقه ای بهش ندارم،ناشکری نمی کنم اما احساس خیلی بدی دارم تو این شرایط و فکرم کاملا درگیره تغییر رشته و تغییر کاره.

میخوام کنکور تجربی سال 99 شرکت کنم و برای پزشکی بخونم

رشته م تجربی هم نبوده

حالا دوستان راهنماییم کنید توروخدا که چیکار کنم که به همه اینا برسم

خواهش می کنم.

ببین من فکر کنم یه چیزی از رشته تجربی و بازار کارش شنیدی فقط

الان تو نی نی سایت همه می خوان کنکور تجربی ۹۹ شرکت کنن

پزشکی قبول شدن راحت نیست. اونم با وجود این همه رقیب. با توجه به اینکه اصلا رشته ات تجربی نبوده 

بعدشم حداقل ده سال دیگه تا کسب درآمد فاصله داری

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیز تو ۶۰ سالتم بشه می تونی درس بخونی 

ولی برا بچه دار شدن وقت کمی داری 

اول پیگیر بچه باش 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

عزیز تو ۶۰ سالتم بشه می تونی درس بخونی  ولی برا بچه دار شدن وقت کمی داری  اول پیگیر بچه ...

میدونم عزیزدلم

اما میخوام یجوری برنامه ریزی کنم که هر دو رو با هم پیش ببرم

بخاطر همین از شما دوستان راهنمایی و کمک خواستم.

بیخیال دیگه وقت نذار. رشتت هم که نبوده. دنبال بچه باش. چون بیفتی تو درس بچه رو بیخیال میشی و مشکل بارداریت وخیم تر میشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من رشتم تجربی بوده و با معدل ۱۹/۵ دیپلم گرفتم و شیمی کاربردی دانشگاه قم قبول شدم و الآن لیسانس دارم...منم میخام کنکور تجربی ۹۹ شرکت کنم منتها میدونم رقابت خیلی سخته تو تجربی و به همون رشته ی بهداشت هم راضیم...ولی شما که رشتتون تجربی نبوده خیلی سخته که پزشکی قبول شی عزیزم ولی هیچ چیز غیرممکن نیست ...با توکل به خدا تلاشتو کن...

💕 با خدا باش پادشاهی کن💕

ول کن شغل و درامد داری برو پی زندگیت خوشیتو بکن...مادر شو به خانواده ات برس....بخدا فکرهای غلط ...تصورهای نابجا و اشتباههای غلط جامعه است که باعث میشه فکر کنی شغل خودت بده دکتر شدن خوبه...تو رشته خودت تا دکترا برو ..خانم دکتر میشی....فکر میکنی کنکور مثل زمان شماست؟ همه چی عوض شده...اونقدر سهمیه هست و اونقدر شرکت کننده که چند سال پشت کنکورن!! بخوای الان شروع کنی چون متاهل هم هستی و رشته ات تجربی نبوده قشنگ 5 سال حداقل در نظر بگیر که قراره پشت کنکور وایسی....

من رشتم تجربی بوده و با معدل ۱۹/۵ دیپلم گرفتم و شیمی کاربردی دانشگاه قم قبول شدم و الآن لیسانس دارم. ...

آره میدونم خیلی سخته

الان تو برنامه ریزیش موندم که چجوری چنتا چیز رو با هم پیش ببرم