2777
2789
لگد میزنه؟ عزیزم خدا نگهش داره واست.بچه ی من که سقط شد

از دوماهگی درحال لگد زدنه برا سونوگرافیا ک میرم دکترا رو اذیت میکنه نمیمونه زیر دستگاه همش فرارمیکنه، چرا سقط شد دلیلش؟ توچندهفتگی؟ 

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
اخه من غریبم پریودم شدم بعد بچم که ندارم دیگه خیلی بی اعصابم بعدم کاری که شوهرم میکنه بیگاریه ب ...

بمییرم برات...میدونی میفهمم سخته شرایطی ک گفتی ولی فک کن خیلی ها الان هستن اونم ندارن بخدا..الانم پریودی بیشتر ناراحت شدی..هورمونات ریخته بهم حق داری خب منم بچه ندارم.ایشالا اما رضا غریب برات غریب نوازی کنه هواتو داشته باشه یه نی نی خوشگلم  بیاری .برات واقعا دعا کردم حال دلتون خوش باشه..و بتونی تحمل کنی.فداتشم

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عههه عزیزم بعد که کشیدی زود بریج بذار جاشونو خالی نذاریا

فقط بکشم خلاص شم ازی درد 

هنوز سه ماه دیگ از بارداریم مونده باید تحمل کنم

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
الهی چرا؟؟

چون شوهرم نمیخواست.هنوز عروسی نگرفتیم گفت موقعیتش نیست الان زوده.عروسی هم که بگیریم تو باید تنها باشی من کل هفته نیستم.تا وقتی انتقالیم جور بشه.دوست دارم یه وقتی حامله باشی که خودم بتونم ازت مراقبت کنم.با این شرایطت میتونی تنهایی زندگی کنی؟دیگه هرچی گفتم من دوست دارم نگهش داریم مجبورم کرد سقط کنیم.یه تاپیکم زدم برای سقط بچم همون اولی که فهمیدم حاملم گفت باید سقط شه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
از دوماهگی درحال لگد زدنه برا سونوگرافیا ک میرم دکترا رو اذیت میکنه نمیمونه زیر دستگاه همش فرارمیکنه ...

اخی

من انقد دلم بچه مبخواد خدا میدونه

شوهرم و مامانم همش خواب ی دختر خوشگل میبینن از ارزوشون

ولی من تا ۳سال دیگه حداقل باید درسمو تموم کنم نمیتونم باردار شم

دلم کبابه ها

ضعف میرم برا بچه دختر

لایک نکنید🙂‍↔️

از دوماهگی درحال لگد زدنه برا سونوگرافیا ک میرم دکترا رو اذیت میکنه نمیمونه زیر دستگاه همش فرارمیکنه ...

سقط نشد عزیزم سقطش کردن بزور بیچاره رو.یه تاپیکم زدم راجب همین اگه دوست داری متنشو بخون تا متوجه بشی.هشت هفته بود

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
من ی لیوان دوغو 3 لیوان میوردم بالا بعدش دیگ تونستم آب بخورم زدم تو کار قرص یکم کنترل شده الانم خوب ...

باز خداروشکر عوضش وقتی نی نی تو تو بغلت بگیری همه این دردا از یادت نیره..تو بارداری برا منم دعا کن مشکل واژینیسمم حل بشه بتونم مامان بشم..اگه این بچه ها بدونن مامانا چه زجری رو تحمل میکنن تو بارداری!!

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....
چون شوهرم نمیخواست.هنوز عروسی نگرفتیم گفت موقعیتش نیست الان زوده.عروسی هم که بگیریم تو باید تنها باش ...

وااایییی چطور تونستی سقط کنی عذاب وجدان نداری الان😰

بمییرم برات...میدونی میفهمم سخته شرایطی ک گفتی ولی فک کن خیلی ها الان هستن اونم ندارن بخدا..الانم پر ...

خدا نکنه عزیزم

اخه چقد تو مهربونی

خیلی خوشحال شدم اشنا شدم باهات دوست خوبم

لایک نکنید🙂‍↔️

وای شوخی نکن

بخدا راس میگم..اونموق زمستون بود سفارش میدادن هندونه از شیراز میاوردن اونم قد چی بگم اخه خیلی کوچلو ک قیمتش اونموقع یعنی دوازده سال پیش شش تومن بود کیلوش

چون شوهرم نمیخواست.هنوز عروسی نگرفتیم گفت موقعیتش نیست الان زوده.عروسی هم که بگیریم تو باید تنها باش ...

اخی عزیزم

غصه نخور حالا که دیگه رفته

بعد عروسی خدا دوباره بهت نی نی میده

لایک نکنید🙂‍↔️

اخی من انقد دلم بچه مبخواد خدا میدونه شوهرم و مامانم همش خواب ی دختر خوشگل میبینن از ارزوشون ولی ...

منم اولین بچمه

دوسال بعد ازدواج مجبورم کردن ک باردارشم اماالان با تموم دردایی ک میکشم عاشقشم 

خدا نکنه عزیزم اخه چقد تو مهربونی خیلی خوشحال شدم اشنا شدم باهات دوست خوبم

فدات شم.تو هم مهربونی و صمیمی معلومه..میبوسمت.