برا ناهار مهمون دارم مرغو از فریزر گذاشتم تو یخچال تا صبح ایرادی داره؟؟؟؟
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
وایی اسم مهمون میاد وحشت زده میشم خانواده شوهر دو سه روز دیگ میان برایه ۱۰،۱۵روز بمونن😥😥😥😥
راه دور همینه ،مخصوصا تابستون که همه میان
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
ن اینا اکثرا هرماه میان بعد خواهر شوهرامم میان اینجا میمونن بجا اینکه مادر پدرشونو ببرن خونشون منم دست تنها کلی خسته میشم همش۱۹سالمه هرسری میان ۵،۶کیلو کم میکنم
ن اینا اکثرا هرماه میان بعد خواهر شوهرامم میان اینجا میمونن بجا اینکه مادر پدرشونو ببرن خونشون منم د ...
وااااییییی چقدر بی ملاحظه😤😤😤
کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....