2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رومینا جان عزیزم اگه جفت قدامی باشه معمولا حرکات جنین واضح نیست عزیز دلم به کمر خوابیدن ایرادی نداره اگ مادر مشکل خاصی نداشته باشه مثلا به پهلوی چپ بهترین خون رسانی انجام میشه ولی اگ مادر مشکلی نداشته باشه ب هر حالتی میتونه بخوابه و خون رسانی کافی انجام میشه
الهی و ربی من لی غیرک
سلام مهدخت جان.. راهی هست زایمان طبیعی جلو انداخت من الان اخر ۳۸ ام... راستی درد لگن یعنی طوری که پاشدن و نشستن سختت باشه میتونه نشونه باز شدن رحم باشه؟!
خیلیا پایِ معرفتِ خودشون وایسادن نه خوبیِ شما !😏
مهدخت جان من وقتی از این پهلو به اون پهلو میشم نمیتونم بلندشم بشینم و بازم بخوابم سختمه ایجور بنظرت مشکلی پیش نمیاد برا نی نیم آخه بعضیا میگن ممکنه بند ناف دور گردنش .... خدا نکنه
عزیزممممم خو تو خونه پیاده روی کن منم چون جنوبیم و هوا اینجا بی نهایت گرمه توخونه راه میرفتم ن برا زایمونم چون میخوام یزارین کنم برام مهم نیست برا اینکه قندم ی نمه رفته بود بالا حالا حس میکنم بچم اومده پایینو دهانه ی رحمم باز شده با اینکه الان وقتش نیست