2777
2789
عنوان

زلزله کهکیلویه

359 بازدید | 25 پست

سلام خانما کسی از شدت زلزله خبر نداره .خدایی نکرده خسارات داشته  ؟بیاین صلوات واسه سلامتی همه کهکیلویه های عزیز بفرستیم .

دختر زمستانم ......منو یک روز ابری 😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اااا من تو اتاقم بیدار بودم دیدم یه صدایی اومد از اتاق بغلی.فکر کردم جنه😐نکنه زلزله اومده اونور یه کوچولو هم اینجا اومده؟ما کرجیم.از کرج تا کهکیلویه چقدر راهه؟حس میشه؟

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
اااا من تو اتاقم بیدار بودم دیدم یه صدایی اومد از اتاق بغلی.فکر کردم جنه😐نکنه زلزله اومده اونور یه ...

نه عزیزم فقط تو خوزستان و بوشهر احساس شده 

عزیزم شدت زلزله ۵.۲ هم بوده از خسارتم چیزی نگفتن من اونجام میترسم بخوابم

شما کهکیلوییه هستی ؟شدید بود ؟انشاالله که هیچ خسارتی نداشته باشه 

اااا من تو اتاقم بیدار بودم دیدم یه صدایی اومد از اتاق بغلی.فکر کردم جنه😐نکنه زلزله اومده اونور یه ...

از کرج تا کهگیلویه و بویر احمد ۱۲ ۱۳ ساعت راهه نه عزیزم زلزله نبوده

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان