2789
اپیدورال کن  من زایمان اولم وحشتناک بود دومی بعد هفت سال ولی خیلی راحت بی درد زاییدم

اپیدورال همون که بی‌حس میکنن کمرو؟ یعنی شما هیچ دردی حس نکردی؟ 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اپیدورال کن  من زایمان اولم وحشتناک بود دومی بعد هفت سال ولی خیلی راحت بی درد زاییدم

امروز به دكترم گفتم گفت اول بزار ببينم چطور پيش ميري ولي من تا الان كه ٤٠هفته هستم دهانه رحمم يك سانت باز شد اونم با ألقاً 

اگه دهانه رحمت بازنشده سزارین شو به طبیعی اسرار نکن که عاجز میشی 😊

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲

من فاصله دوتا زایمانم ۱۸ ماه بود اولی خیلی بهتر از دومی بودم با اینکه دکترم گفت راحت تره....چون خیلی نزدیک به همه....بستگی داره به شرایط زایمانت و وزن جنین.بچه اولتون چیه؟تو راهیتون چیه؟

امروز به دكترم گفتم گفت اول بزار ببينم چطور پيش ميري ولي من تا الان كه ٤٠هفته هستم دهانه رحمم ي ...

ما من تا روز زایمان باز نشد چهل هفته کامل شد شب انقباض ها شروع شد شش صبح بستری شدم هفت صبح شش سانت باز شده بود اپیدورال کردم هست و نیم بچم دنیا اومد

آره بی حسی کمر و شکم  فقط انقباض که می‌گرفت زور میدادم هیچ دردی نداشتم من تجربم خیلی خوب بود

میگن عوارض داره؟ شما کمردرد نشدی بعدش؟ 

یا شنیدم که نمیتونی زوربزنی اذیت میشی؟ 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد...