2777
2789
عنوان

داوری کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 23 پست
باهاش حرف زدم میگه حواسم نبود و اگه میگفتم تو نمیومدی و جا نبود و از این چیزا چی بگم؟ 

خوب بگو همون اول بجایی که این حرفا رو بهم بزنی میتونسای اینا رو بهم توضیح بدی تا اینکه اونطور ناراحتم کنی

خدایا به قلبامون آرامش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه تقریبا مشترکی داشتم خواستم بدونم این عقاید بی سر و ته که توی جمع نباید به زن توجه کرد و این حر ...

هر جایی از این افکار پوسیده پیدا میشه تو خونشون هم بباش به خواهراش و خواهر زاده هاش بیش تر از مامانش توجه میکنه

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
میدونی بهم چی گفت گفت اگه دیشب میومدی و اینا رو میگفتی خیلی بد میدیدی😭

عزیزم توی این سه سال همچین رفتارایی نداشته؟بی توجهی کنه توی جمع بهت؟یا جلوی خانوادش زیاد باهات گرم نگیره؟

من میگم اگر تاحالا نبوده و فقط همین یه مورد بوده شاید واقعا حواسش نبوده و از عمد نبوده کارش و بعدش هم از روی عصبانیت یه چیزی گفته

خوب بگو همون اول بجایی که این حرفا رو بهم بزنی میتونسای اینا رو بهم توضیح بدی تا اینکه اونطور ناراحت ...

آخه که چی چرا باید یادش بره مگه آدم چند تا زن داره بعدم وقتی بونه برای من این چیزا یعنی توجه دیدن تو جمع مهمه جز اینه که من اولویتش نیستم!

عزیزم توی این سه سال همچین رفتارایی نداشته؟بی توجهی کنه توی جمع بهت؟یا جلوی خانوادش زیاد باهات گرم ن ...

بوده ولی نه به این صورت رعد میدونی از کجا میسوزم یه بار برادر زادش بهم گفت عمو بیش تر از تو به من توجه میکنه