2777
2789
عنوان

موهای زائد

15453 بازدید | 70 پست

دیگه خسته شدم بدنم پره موهای کلفت شده هروز باید اصلاحشون کنم بدم میاد وقتی رشدمیکننپوستم زبر شده چیکار کنم😭

آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا مال تو خوبه هر روز میتونی اصلاح کنی برا من ژیلت میزنم جوش میزنم افتضاح وقت هم نمیکنم برم اپیلاسیون پدرم در اومده 

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  

منم پرموهستم هر روز تو اصلاحم

بعضی اوقات به سرم میزنه تا خرخره برم تو بشکه پر از نوره   

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.
به نام خدا لیزر😑🤦🏻‍♀️

آخه میگن برا خانومایی که مشکل هورمونی دارن ضرر دارع

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  
حالا مال تو خوبه هر روز میتونی اصلاح کنی برا من ژیلت میزنم جوش میزنم افتضاح وقت هم نمیکنم برم اپیلاس ...

وای برای منم جوش میزنه بعد پوستم خارش پیدا میکنه

دوست من رفته برا زیر مایوش بعد یک سال میگه عالی شده کلا مو نداره منم شاید از ماه بعد رفتم 

هیچی تند تند برو گیاهی اپیلاسیون کن دیگه کاریکه همه میکنن دیگه

اخه دیگه انقد ژیلت زدم خیلی زبر شده موهام میترسم برم اپیلاسیون چون خیلی درد داره

وای برای منم جوش میزنه بعد پوستم خارش پیدا میکنه

اخخخخ گفتی من افترشیو و پماد میزنم کلی اما باز جاش میمونه کلا اعتماد به نفسم از بین رفته حالا ژیلت سیاهم می‌کنه اون بد تره