2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭عالي بود

470 بازدید | 18 پست

بچه ها كتاب (يادت باشه)

توضيف زندگي عاشقانه شهيد حميد سياهكالي و همسرشون هستش 

خيلي خيلي خيلي زيباست 

توصيه ميكنم حتما بخونيدش 

عالي بود❤️

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم نمیاد اینجور کتابها رو بخونم

عزیزم اتفاقا خوبه

میتونیم زندگی ساده و بی آلایششونو الگو قرار بدیم

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

اره عالیه میخوام بگیرم بخونم کتابشو😔 

کتاب سر بریده هم خیلی قشنگه خاطرات شهید محسن حججی هست که از اقوام و دوستاش و فرمانده اش روایت میشه

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
اینجوری که شماگریه کردی ادم بیشترمیترسه بخونه افسرده بشیم 

نه خاطرات شيرينش خيلي زيادع

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
عزیزم اتفاقا خوبه میتونیم زندگی ساده و بی آلایششونو الگو قرار بدیم

آخرش غم انگیز این همه عشق حیفه که جدایی بشه آخرش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

گریه نکن  نازی  نازی

☹️☹️☹️☹️☹️اامشب تمومش كردم خيلي قشنگ روايت شده