غروب موبایلش پشت مبل افتاده بود فکر کرده گم شده دزدیدنش..سه ماهه خریده 3 ملیون اعصابش شدیدد خورد شده بود بعد من نمیدونم این مشکل بیمارییه یا نه دست خودم نیست بعضی وقتا یه نفر عصبانی میشه من خندم میگیره یا حالش بد میشه البته اولش ولی بعد چند دقیق چنان گریم میگره که حالا گریم بند نمیاد خلاصه امروزم من خندم گرفت شوهرم عصبانیتش شدید تر شد بهم گفت خفه شو گمشو برو نبینمت..پرتت میکنم از خونه بیرون عوضی تو دیونه ایی ریز ریزت میکنم .طلاق مگه از جا شروع میشه طلاقت میدم و این چیزا .. دیگه من حرفی نزدم کارای خونه رو رسیدم شام اوردم بعد نمازمو خوندم بعد نماز کلی گریه کردم تو حال خودم بعد که سبک شدم اومدم اینور نشستم تا اینه بچم هی گریه میکرد لج اومد واسه آبمیوه من گفتم چون الا موق خوابه شیر خشک میخواد بخوره بهش ندادم بچمم هی بیشتر لج کرد اینم باز عصبانی شد گفت خفه ش کن اعصاب ندارم دخترم گریه ش بیشتر شد ..بعد بهم میگه تو از قصد اینجوری میکنی ساکتش نمیکنی منم دیگه جوش اوردم گفتم غلط بکنم از قصدباشه مگه مریضم تو عصبی هستی میخوای مار و هم عصبی کنی بچه رم میخوای خودت کنی ..بعد گفت تشک و بنداز میخوام بخوابم گفتم من بمیرم تو از دستم راحت میشی چرا نمیمیرم بهم گفت چرت و پرت نگو خفه شو خیلی دلم شکست الانم خر و پفش هواست منم کلی گریه کردم از تنهایی خودم ..من خیلی آرومم ولی اون خیلی عصبی و استرسی اینم بگم این فقطط تنها بدیشه وگرنه کلا خوبه مهربونه برعکس اینکه عصبیه ..یه وقت مریض بشم تا خوب نشم خیالش راحت نمیشه ..اهل کاره ..چشمش دنبال هرزگی نیست ولی خب اینم مشکله دیگه شاید من مقصر بودم ولی این نباید اینطوری میکرد ..من خیلی تنهام بخدا جز خودش بچم هیشکی رو ندارم ..حتی هیچ کس ننیس باهش درد و دل کنم فقط اینجا تونستم بگم ...واقعا احساس کردم اگه بمیرم بهتره
ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...😍
میخندیم میگن چرا میخندی الکی خدایا شفا بده... گریه میکنیم میگن چیه فقط گریه میکنی.... کار میکنیم میگیم خسته شدیم میگن خوب کار نکن... کار نمیکنیم میان میگن چه وضعیه خونه.... کلا به همه چیز گیر میدن من که خیلی افسرده شدم اینقدر تو این چند سال گریه کردم که چشام ضعیف شده نمیدونم چیکار کنم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شوهر منم تو عصبانیت همینقدر حرف بد میزنه منم اصلا نمیتونم جوابشو بدم بیشتر وقتا فقط گریه میکنم
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
شوهرمم همینه بعدا پشیمون میشه شدیدا ولی اگه تکرار نکنه خوبه ..پشیمونی چه فایده وقتی باز تکرار میشه ت ...
خوشبحال تو
شوهر من پشیمون نمیشه هیچی فرداش میگه خوب گفتم😐
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بعدا بهش بگم حرفمو قبول میکنه اشتباهشو متوجه میشه ولی باز انگار نه انگار تکرار میشه خودشم قبول داره ...
شوهر من کلا قبول نمیکنه که اشتباه میکنه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من وقتی عصبانی بشم خیلی بد میشم ولی تو دلم هیچی نیست تو عصبانیت هرچی بگم هیچکدوم از ت ...
شوهر منم همینطوریه
واقعا حرفاش دل میسوزونه،من که یادم نمیره هرچیم از ته دلش نگه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکل بعضی مردها اینه فکر می کنن ما زنا آلزایمر داریم اونوقت تو دعوا مثل دوستای پسرشون با خانومشون بح ...
آره واقعا تعجب میکنم الان چیجوری خوابیده ..خیلی دلم میخواست مشاوره میرفتیم ولی هزینه داره خیلی شاید با مشاوره حل بشه ..انگار داره واسش عادی میشه این چیزا ..
الان کم از افسردگی نداره حالم بعضی شبا کابوس وحشتناکی میبینم همیشه تو خوابم دارم از یه مرد فرار میکنم هر چی میرم به جایی نمیرسم وقتی بیدار مشم صدای قلبمو مشنوم انقدر تند تند میزنه
ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...😍
شوهرمنم از دست عصبانیت و حرفای که اون موقع میزنم حیلی شاکیه،ولی دست خودم نیست چکار کنم
نمیدونم باید چطور درست بشه ولی متاسفانه من تک تک حرفاش یادم میمونه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40