2777
2789
عنوان

شوهرم بدجور حالمو گرفته باهاش بحثم شد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 52 پست

میخندیم میگن چرا میخندی الکی خدایا شفا بده... گریه میکنیم میگن چیه فقط گریه میکنی.... کار می‌کنیم میگیم خسته شدیم میگن خوب کار نکن... کار نمی‌کنیم میان میگن چه وضعیه خونه.... کلا به همه چیز گیر میدن من که خیلی افسرده شدم اینقدر تو این چند سال گریه کردم که چشام ضعیف شده نمیدونم چیکار کنم 

من وقتی عصبانی بشم خیلی بد میشم     ولی تو دلم هیچی نیست تو عصبانیت هرچی بگم هیچکدوم از ت ...

شوهرمم همینه بعدا پشیمون میشه شدیدا ولی اگه تکرار نکنه خوبه ..پشیمونی چه فایده وقتی باز تکرار میشه تا میاد از دلم در بره باز یه چیز جدید   

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا ؟!

شوهر منم تو عصبانیت همینقدر حرف بد میزنه منم اصلا نمیتونم جوابشو بدم بیشتر وقتا فقط گریه میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
شوهرمم همینه بعدا پشیمون میشه شدیدا ولی اگه تکرار نکنه خوبه ..پشیمونی چه فایده وقتی باز تکرار میشه ت ...

خوشبحال تو 

شوهر من پشیمون نمیشه هیچی فرداش میگه خوب گفتم😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
باحرفات اشکمو دراوردی چون دقیقا میدونم چی میگی، متاسفانه شوهر منم عصبیه و تو عصبانیت هرچی به ذهنش بی ...

عزییزم نمیخواستم ناراحتت کنم ..منم دلم میشکنه انقد ناراحت میشم قلبم درد میگیره از حرفاش نفسم کم میاد 

بعدا بهش بگم حرفمو قبول میکنه اشتباهشو متوجه میشه ولی باز انگار نه انگار تکرار میشه خودشم قبول داره ...

شوهر من کلا قبول نمیکنه که اشتباه میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من وقتی عصبانی بشم خیلی بد میشم     ولی تو دلم هیچی نیست تو عصبانیت هرچی بگم هیچکدوم از ت ...

شوهر منم همینطوریه

واقعا حرفاش دل میسوزونه،من که یادم نمیره هرچیم از ته دلش نگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکل بعضی مردها اینه فکر می کنن ما زنا آلزایمر داریم اونوقت تو دعوا مثل دوستای پسرشون با خانومشون بح ...

آره واقعا تعجب میکنم الان چیجوری خوابیده ..خیلی دلم میخواست مشاوره میرفتیم ولی هزینه داره خیلی شاید با مشاوره حل بشه ..انگار داره واسش عادی میشه این چیزا ..

الان کم از افسردگی نداره حالم بعضی شبا کابوس وحشتناکی میبینم همیشه تو خوابم دارم از یه مرد فرار میکنم هر چی میرم به جایی نمیرسم وقتی بیدار مشم صدای قلبمو مشنوم انقدر تند تند میزنه 

آره واقعا تعجب میکنم الان چیجوری خوابیده ..خیلی دلم میخواست مشاوره میرفتیم ولی هزینه داره خیلی شاید ...

الهی دورت بگردم طبیعیه خوب منم خیلی رو این چیزا حساسم

توروخدا زودتر توجیهش کن هرکی قلق شوهر خودشو بهتر می دونه زودتر تموم کنه این رفتارشو وگرنه بدجوری همه تون آسیب می بینید زن ستون خانواده ست💕

شوهر منم همینطوریه واقعا حرفاش دل میسوزونه،من که یادم نمیره هرچیم از ته دلش نگه

شوهرمنم از دست عصبانیت و حرفای که اون موقع میزنم حیلی شاکیه،ولی دست خودم نیست چکار کنم  

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
خوب عزیزم به خوبی هاش فکرکن آدم دیگه ادمیزادم بی نقص نیست 

آره بعضی وقتا فقط همین فکر کردن به خوبی هاش منو آروم میکنه ..ولی ترسم از اینه که این عصبانیتش کر دستمون بده ..خدا بهمون رحم کنه ..

شوهرمنم از دست عصبانیت و حرفای که اون موقع میزنم حیلی شاکیه،ولی دست خودم نیست چکار کنم    

نمیدونم باید چطور درست بشه ولی متاسفانه من تک تک حرفاش یادم میمونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم باید چطور درست بشه ولی متاسفانه من تک تک حرفاش یادم میمونه

😞😞😞😞😞

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
خدا نكنه بميري ،شما خانم و مهربوني يه چندتا مطلب سرچ كن راجع به كساني كه موقع بحران واكنش عجيب ...

چقدر خوب..باشه عزیزم  حتما این کارو میکنم ممنون از راهنمایی خوبت ..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز